Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 6 maj 14:56

Fungerar med Amazon - Alexa och Google Connect.

Tillagt i objektsbeskrivningen 6 maj 06:53

Nypris: 7495 kr Köpt på rea för ca: 5995 kr Sänkt Utropspris: 1111 kr Från 1999 Köp Nu Pris: 3633 kr

Tillagt i objektsbeskrivningen 6 maj 06:51

Tror ej jag skrivit detta, men maskinen gör en virutuell karta över lägenheten och ritar upp den virtuellt i appen sen kan du välja vilka rum du vill dammsuga, eller om du vill dammsuga hela lägenheten. Du kan spärra av vissa rum om du vill. Det finns så många funktioner. Detts är en toppmaskin. Ville bara tillägga detta i annonsen.

Robotdammsugare: Grå/Svart, extra låg för att komma under det mesta, styrs av laser.

[Som Ny, Knappt använd, Körd max 10 ggr]

Neato D7 Botvac Connected D7

[Som Ny] [WIFI] [460 m²] [App styrd][m.m.]

Nypris: 7495 kr

Köpt på rea för ca: 5995 kr

Sänkt Utropspris: 1111 kr Från 1999

Köp Nu Pris: 3333 kr

Endast körd ca 10 ggr, köpt för ca 1 år sedan på Nettonnet. Tanten hittar ej kvittot. Allt fungerar utmärkt. Bara ladda ned appen och följa instruktionerna. Dammsugaren kommer nerpackad i original låda med alla tillbehör och bruksanvisning.

Länk till ELON:

https://www.elon.se/neato-botvac-connected-d7

P.s denna är ingen skit maskin utan en högkvalitativ robotdammsugare som klarar att åka under säger och låga möbler tack vara sitt laser system. Dessutom påslös, men stort fack att samla skräp i.

Kartong följer med med serienummer den är fullt betald och ska vara en av de bästa på marknaden. Vi bor bara i enbm 3:a på 79 kvm och det var litet för denna dammsugaren då den klarar ändå upp till 460 m².

Det har alla funktioner som man kan tänka sig. Scannar av själv bygger rum och gör egna förra där den ej åker in. App laddas ned och man kan styra den från både appen och via 3 knappar på maskinen.

Städhjälp för riktade insatser. Neato Botvac D7 är Neatos absoluta flaggskepp vad gäller robotdammsugare. Utöver att stoltsera med ett batteri som klarar upp till två timmars städning så är det här en maskin som är späckad med funktionalitet. Det som framförallt står ut med D7 är att den klarar zonstädning.

Produkt Info: Robotdammsugare Neato D7 Prisklass: Premium
Filter: Ultra Performance
Ljudnivå: 64 dB
Dammbehållare: 0,7 L Höjd: 10 cm (Exrremt lågt) Bredd: 33,6 cm Vikt: 3,5 kg
Maxyta: 460 m2
Laddningstid: 150 min
Batteritid: 120 min Mobilapp:Ja Trappsensor: Ja

Bor du lite? Bor du stort? Då kan Neato Botvac D7 Connected vara något för dig. Neato uppger att den har en mycket imponerande räckvidd på upp till hela
460 m².
Mer än tillräckligt för de flesta hem!

När Botvac D7 är ute på sin långa städrunda kartlägger den rummen med hjälp av laser för att bättre kunna navigera och undvika hinder. I likhet med andra Neato-modeller har den en D-form för att komma åt bättre i hörn och närmare väggarna.

Den har också en sedvanlig trappsensor och tre olika städlägen, Eco, Spot eller Turbo. Botvac D7 har så kallad SpinFlow-teknik, som använder kraftfull sugeffekt och precisionsborstar för att städa undan varje spår av smuts.

Givetvis går den att styra med mobilapp, som inte bara kan användas för att starta städprogram eller se statistik på hur dammsugaren städar. Den kan också användas för att sätta upp virtuella hinder och skärma av hela rum eller bara delar av dem.

Ett steg fram från en redan bra produkt

Techradar är smått lyriska över den här produkten och beskriver den som en klar förbättring från kusinen Neato Botvac Connected, som de anser är en mycket bra produkt i sin egen rätt. Designen på dammsugaren är också något som de lyfter fram som ett stort plus.

Det som Techradar är mest nöjda med är mobilappen. Funktionen att kunna styra var dammsugaren ska och inte ska städa är en möjlighet som de beskriver som ytterst användbar, då de har varit med om dammsugare som har trasslat in sig i sladdar under skrivbord eller fastnat under soffor och liknande.

En funktion i appen är en stor plus funktion. Appen ger dig nämligen möjlighet att schemalägga städningar i lägenheten eller Huset upp till hela 460 m².

Här kommer mer info:

Robotdammsugare Neato Botvac Connected D7

Täck större ytor, rengör djupare:

Nå in i varje hörn. Turboläget får tag i djupt ingrodd smuts genom borstens snabba hastighet och ökad sugeffekt. Robotdammsugarens unika D-formade design och stora huvudborste hittar smutsen bättre än tidigare modeller.

Fånga upp allergener, andas fritt:

Roboten suger upp väldigt mycket damm och skräp. Det ultraeffektiva filtret är utformat för att fånga upp partiklar som får oss att nysa och gör så att det kliar. Filtret fångar in upp till 99 % av alla dammkvalster och allergener så små som 10 mikroner.

Säg åt roboten var den inte ska städa:

Neato Botvac D7 med funktionen för flera planritningar kan spara upp till tre planritningar. Nu kan du alltså ställa in avgränsningslinjer på varje våning. Tala om för roboten vart den inte ska gå samtidigt som du förhindrar att den fastnar.

Rengöring i zoner, kontrolleras av dig:

Zonrengöring låter dig bearbeta problemområden i hemmet oftare. Skapa en matbordszon och låt roboten ta hand om alla smulor som hamnar på golvet.

Navigeras med laser:

LaserSmart™-teknik läser av och kartlägger hela ditt hem och skapar en planritning som roboten följer. Den rör sig exakt som en smart robot borde, i raka linjer istället för ett slumpmässigt mönster. Med laser kan

Energiinformation:

Batteridrift (minuter) 120
Ljudnivå (dBa) 64 dBa
Drifttid (minuter) 120 min
Laddningstid (h) 2.5 tim
Varumärke Neato EAN

Allmänt:

Volym dammbehållare (liter) 0.7 liter
Färg Svart
Stöd för virtuella väggar Ja
Laddningsbar Ja
Påslös Ja
WiFi Ja
Funktion för schemaläggning Ja
Filtertyp HEPA E12 Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Kompatibel med Apple Homekit Ja

Dimensioner:

Bredd (mm) 336 mm
Djup (mm) 100 mm
Höjd (mm) 319 mm
Vikt (kg) 3.4 kg

Paketeras med helinslagen byggplast så den håller mot regn och väta och paketerad mot stötar så produkt aldrig skadas.

Leverans med schenker spårbart med försäkring upp till 5000 kr.

Aldrig haft någon Leverans som kommit bort eller blivit skadad.

Deras bästa robotdammsugare på marknaden. Åker automatisk hem till sin laddstation och den är App styrd samt styrd av laser samt otroligt mkt mer.

Först till kvart extremt fint skick.

Mvh Patrik aka Limetwist !!!

Objektnr 631281327

Visningar 385

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 21:51

Neato D7 Botvac Connected[Som Ny][WIFI,Xtremt Fin][Sänkt Utrop!]

Slutpris

|

1 630 kr

Auktionen är avslutad

nillis-71 vann auktionen

Limetwist

Upplands Väsby, Sverige

4.9

Limetwist

Verifierad

Toppsäljare

478 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?