Beskrivning

Madrass Och Klädsvakuum Med 700 W Kraft Och 12 Kpa Sugkraft. Det Inkluderar Uv-C-Ultraviolett Ljus Som Hamnar Upp Till 99,9 % Av Allergener. Motoriserad Borstteknik Som Hjälper Till Att Eliminera Madrasser Från Madrasser Och Varmluftsteknologi Som Desinficerar.
Conga 7000 Mattress damsugare

Ström: 700 W

Kabellängd: 5 m

Innehåller: Bruksanvisning

Ljudnivå Lc IEC: 68 dB

Kapacitet: 400 ml

Funktioner och detaljer

Madrass och klädsvakuum med 700 W kraft och 12 kPa sugkraft. Det inkluderar UV-C-ultraviolett ljus som hamnar upp till 99,9 % av allergener. Motoriserad borstteknik som hjälper till att eliminera madrasser från madrasser och varmluftsteknologi som desinficerar.

Forcessonic 700 W -teknik som ökar maximal effekt till 700 W för att avsluta alla smuts och allergener. Det genererar en stor sugkraft som når 12 kPa som fångar alla kvalster, allergener och smuts som samlas i madrasser eller klädsel.

Tack vare det ultravioletta ljuset som ingår i våglängden 253,7 nm eliminerar upp till 99,9 % av kvalmarna och bakterierna som ackumuleras i klädsel och madrasser. Det slutar med symtomen på ett pass allergi tack vare UV-C-ljuset.

Vet luftteknologi värmteknik som desinficerar och hjälper till att eliminera macker kvalster och bakterier. Inkluderar Power Brush Technology med motoriserade borst och silikonborste som eliminerar allergener från dina madrasser. Tack vare den motoriserade borsten kan den extrahera de mest inbäddade allergenerna för att kunna suga dem effektivt.

Välj den rengöring du föredrar tack vare lägen 3 -teknik med 3 olika lägen. Du kan välja om du vill suga med UV-C-ljus för att avsluta bakterierna i dina madrasser och klädsel, suga med motoriserad borste om det du vill är att eliminera inbäddade allergener eller fullständig rengöring med sug, UV-C-ljus och motoriserad borste till Avsluta med alla typer av bakterier och allergener. Strävar bekvämt tack vare 5 -meter XXL -kabeln.

Objektsnr 631629103

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 15:14

Conga 7000 Mattress handdammsugare

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Slutar om

Beata2013

spånga, Sverige

Beata2013

Verifierad

208 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?