Beskrivning

Dammsugaren portabel och effektiv

[500w och 5000KPA Kraftfull rengöring med en 500W högeffekts borstlös motor har den kraftfulla sladdlösa dammsugaren en effekt på upp till 50000PA och erbjuder dig en tyst och effektiv rengöringsupplevelse. Den sladdlösa kvastdammsugaren kan justera dammsugaren i intervallet 15 ~ 50KPA..

[Upp till 60 min drifttid och löstagbart batteri ). Batteriet kan tas bort och laddas separat när som helst. Ytterligare batterier kan också köpas för ökad batteritid.

[Smart pekskärm och blockeringspåminnelse- LED-displayen visar återstående effekt, sugkraft och blockeringspåminnelse om de sladdlösa dammsugarna i realtid. Sugningen kan justeras genom att lätt skjuta på pekskärmen. När den väl är igensatt tänds ett vitt ljus på skärmen och vakuumet stängs av automatiskt, vilket påminner om att det måste rengöras för att återställa optimal prestanda.j

[7-lagers högeffektiv filtrering och hög kapacitet 1,2L] Förutom det traditionella filtreringssystemet lägger dammsugaren även till ett HEPA-filter som kan filtrera damm och släppa ut ren luft. Den stora dammkoppen på 1,2 liter kan rymma mer sopor och djurhår på en gång, vilket gör rengöringen mer bekväm.

[3-i-1 Bärbar och multifunktionell - sladdlös stickdammsugare är utrustad med en mjuk och hård borstad integrerad borste, vilket minskar besväret som orsakas av frekvent byte av rulle. Utrustad med spaltborste, rundborste och teleskoprör, kan du enkelt rengöra damm eller djurhår från tak, soffor, mattor, hårda golv och springor.

Objektnr 633264569

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 14 jun 11:59

Smart Sladdlös dammsugare 500W 50KPA sugkraft

Pris

2 799 kr

Nana.s1

Anderstorp, Sverige

Verifierad

5 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?