Beskrivning

Hela den brittiska tv-klassikern om herrskapet och tjänstefolket på 165 Eaton Place i London. Serien producerades i 5 säsonger mellan åren 1971-1975 och har med åren blivit en älskad tv-serie. Den som gillar "Downton Abbey" blir nog inte besviken... Gör ett (åter)besök till herrskapet Bellamy och dess tjänstefolk. Den plikttrogna huvudbutlern Hudson och den barska kokerskan Mrs Bridges blev snabbt många tv-tittares favoritkaraktärer. Vår svenske stjärna Sven-Bertil Taube(1934-2022) gör ett gästspel i serien.

"Herrskap Och Tjänstefolk" (Originaltitel;Upstairs,Downstairs)

Under 1900-talets början tillhör familjen Bellamy ett av Storbritanniens ledande aristokratsläkten. Till deras hus på Eaton Place kommer en dag den unga flickan Clemence för att söka jobb som piga. Detta är upptakten till öden, tragedier och historier ingen hade kunnat räkna med …

"Herrskap och tjänstefolk" är en av de mest populära serierna i TV-historien. Den har visats över hela världen, setts av miljarder människor och har ett nostalgiskt såväl som tidlöst kvalitativt värde. Ett måste i DVD-hyllan!

DVD region 2 svenska DVD-utgåvor med engelskt tal & SVENSK TEXT. OBS!!! Noterar att en del discar har ytrepor/hairlines,men spelar FELFRITT. I övrigt i mycket bra skick på omslag och boxar och övriga discar. OBS!!! OBS!!! Tv-serien har utgått/slutproducerats på svenskt köpfilmsformat...


Betalning emotses inom 7 dagar. Köparen betalar frakten . OBS!!! INGET ANSVAR för postens hantering el.eventuella slarv. BUD ÄR BINDANDE!!! INGEN AVHÄMTNING!!!

Ha dé gött där ute...!

Objektnr 632372872

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 23:03

HERRSKAP OCH TJÄNSTEFOLK(UPSTAIRS,DOWNSTAIRS)/HELA TV-SERIEN/UTGÅTT/G.JACKSON!!!

Pris

589 kr

Slutar om

mrzinema79

MÖLNLYCKE, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 831 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?