Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Kvällspressen (Jan Guillou & Leif GW Persson) (2-disc)

Miniserie med Anders Ahlborn och Hans Alfredson.

Begagnad DVD i bra skick.

KVÄLLSPRESSEN är en svensk dramaserie skriven av Leif GW Persson och Jan Guillou. Den handlar om livet på en kvällstidning. Serien består av sex fristående avsnitt:

SPELSKANDALEN: Wennström och Widell, två av Kvällspressens stjärnreportrar, möter den beryktade storspelaren ”Professorn” på Solvalla. Historien han har att berätta får stora rubriker!

CAROLAMANNEN: En hårdbevakad rättegång mot en internationell knarkorganisation får en plötslig vändning. Någon hotar att kidnappa sångerskan Carola om inte ligan släpps.

LINAMORDET del 1 och 2: Henning Berger, en ung sommarvikarie på Kvällspressen, är ute för att skriva om en bortsprungen katt, när han via polisradion får nys om ett mord. En ung flicka har blivit sexmördad och alla tidningar vill bli först med att intervjua föräldrarna.

ATT TRÄDA FRAM: Det råder nyhetstorka på tidningen. Reportern Petra Hernberg får i uppgift att fixa en så kallad ”trädaframmare” – en kändis som kommer med ett känsligt avslöjande.

FALSKA BEVIS: När agent Carl Hamilton kommer hem från en utlandsresa får han, på Kvällspressens löpsedel, se sig själv med en kvinna som inte är hans hustru!

Skådespelare: Anders Ahlborn, Hans Alfredson, Gösta Bredefeldt, Eva Dahlman, Lars Engström, Gert Fylking, Pia Green, Maria Grip

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektsnr 631252304

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

DVD - Kvällspressen (Jan Guillou & Leif GW Persson) (2-disc) (Beg)

Pris

299 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 245 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?