Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

DVD - Alien Quadrilogy (9-Disc)

Box med alla Alien-filmerna samt massor av extramaterial mm

Begagnad DVDBOX i bra skick.

Denna box innehåller alla 4 Alien filmer samt 5 skivor med extra material.

Alla filmerna i boxen är antigen Director's Cut eller förlängda versioner av filmerna.

  • Alien (1979)
    Det första kapitlet i den stora och skräckinjagande science-fictionhistorien om Alien! Skräcken börjar när besättningen på rymdskeppet Nostromo undersöker en sändning från en avlägsen planet, och gör den fasansfulla upptäckten att där finns en livsform som uppstår och förökar sig inuti människokroppar. Nu måste besättningen inte bara slåss för sin egen överlevnad, utan även för hela mänsklighetens.
  • Aliens - återkomsten (1986)
    Ripley hittas efter 50 år i rymden av ett bärgningsskepp. Tillbaks på jorden får hon höra att man har bildat en koloni på planeten där hon tidigare stött på 'aliens'. Men man har tappat kontakten, och skickar då Ripley och ett team för att eventuellt rädda överlevande men också för att förinta 'aliens'.
  • Alien 3 (1992)
    Löjtnant Ripley är ensam överlevande när hennes trasiga rymdskepp kraschlandar på Fiorina 161, en rå och öde planet som bebos av interner från planetens rymningssäkra fängelse. Ripleys fruktan för att ett Alien-monster fanns ombord på hennes rymdskepp bekräftas när f.d. fångars lemlästade kroppar börjar dyka upp. Utan vapen eller modern teknologi ska Ripley leda sina män i kampen mot det fasansfulla odjuret. Och snart inser hon något fruktansvärt om sig själv - monstret kanske inte är hennes största fiende...
  • Alien: Återuppstår (1997)
    Ellen Ripley dog i kampen med det perfekta rovdjuret. Två hundra år och åtta fasansfulla experiment senare är hon tillbaka. En grupp forskare har klonat henne, med aliendrottningen inuti hennes kropp, i ett försök att utveckla det perfekta vapnet. Men den återuppståndne Ripley är full av överraskningar, för såväl sina skapare som för monstren. Snart utvecklar sig mer än ett rent helvete! För att bekämpa monstren tvingas Ripley att alliera sig med en smugglarliga. Bland medlemmarna finns en mekaniker vid namn Call, som också sitter inne med en hel del överraskingar.

En riktigt skön box/rulle för dig som verkligen gillar monster och utomjordingar!

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 560982037

Visningar 269

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Alien Quadrilogy (9-Disc) (Beg)

Pris

199 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 315 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?