Beskrivning

Alla som använder enheter som kräver laddning - oftast telefoner eller surfplattor - vet mycket väl hur stor problemet är med de kablar som ingår i seten. Därför är det värt att investera i högkvalitativ utrustning som kommer att vara funktionell och hållbar. USB Type C-kabeln Joyroom S-1030M8 är en lösning för varje ägare av utrustning med en typ C-utgång. Kabeln är tillverkad av ett robust material som skyddar den från skador. Kabeln är universell och kompatibel med alla enheter med C-utgång.

Specifikationer:
Varumärke: Joyroom
Typ: USB-kabel
Anslutningstyp: USB Typ C
Material: Soft-touch-silikon, motståndskraftigt mot skador
Längd: 1 meter

Setet innehåller:
1x USB Typ C-kabel

De viktigaste funktionerna:
  • Utrustad med en intelligent chip som justerar ingångsspänningen vid laddning av utrustningen, vilket skyddar enheten mot skador
  • Bakgrundsbelysning för att visa platsen för ansluten utrustning i ett mörkt rum
  • Dragstyrka upp till 80 kg
  • Stöd för dataöverföring och laddning
  • Kompatibel med alla enheter med en Typ-C-port
  • Snabbladdning

Bekväm laddning och hållbar konstruktion
En modern typ C-kabel gör det möjligt att bekvämt ladda alla enheter som använder en USB-typ C-utgång. En stor fördel med kabeln är möjligheten till snabbladdning, vilket kommer att tillfredsställa alla enheter med denna funktion. Den mjuka silikonfinishen med ytterligare skydd i ändarna skyddar mot fel - skador i USB- och USB C-änden, vilka oftast inträffar.

Anpassad efter användarens behov
Den universella typ C-kabeln gör det möjligt att användas på två sätt. Den kan enkelt ersätta en gammal skadad kabel, vilket gör det möjligt att ladda alla enheter med en C-typ-utgång. Dessutom kan den användas för enkel dataöverföring, till exempel mellan en bärbar dator och en telefon. En intressant lösning är bakgrundsbelysningen vid anslutningspunkten till utrustningen. Detta gör det bland annat möjligt att lokalisera enheten i ett mörkt rum. Kabeln är dessutom utrustad med en speciell chip - dess uppgift är att skydda den laddade utrustningen mot för hög spänning.

Enkel att använda
Kabeln är extremt enkel att använda. Användaren behöver endast ansluta den till den laddade enheten och sedan sätta in kontakten i ett vägguttag eller annan laddningsutrustning (du kan ladda smarttelefonen genom att ansluta den till en bärbar dator).

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 632765610

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Joyroom USB - USB Typ-C Kabel 3 A 1m (S-1030M8) - Vit

Pris

79 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 484 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?