Beskrivning

Chassi med moderkortsstöd för Mini-ITX, Mini-DTX
SidopanelFönster, (Ingår en Härdad glaspanel och en ventilerad i plåt så du kan välja själv.)
På bilden har jag monterat glaspanelen. Riserkabel samt 2 fläktar medföljer.
Köpt på Inet för 1 årsedan. Använd max 1mån då den blev lite för liten för mitt tycke.
Utklipp från Inet nedan:

Begränsad storlek, oändliga valmöjligheter
NR200P inkluderar många funktioner som hittas i ATX-chassin, trots dess ringa storlek. I förpackningen ingår en ventilerad stålpanel för obehindrat luftflöde, samt en fönsterpanel i tempererat glas – för den som vill visa sin hårdvara från den bästa sidan. En PCI Riser inkluderas för att tillåta vertikal GPU-installation, antingen för att ha den som showpiece, eller för att låta den ta in luft från den ventilerade stålpanelen.

Obegränsad kylningspotential
Upp till 7 fläktar ryms inuti NR200P (varav två medföljer), enbart fantasin sätter gränserna för kylningsmöjligheterna. Den kompakta strukturen rymmer CPU-kylare upp till 155 mm höga, samt radiatorer upp till 280 mm långa, så även den mest högpresterande hårdvaran kan leverera på topp.

Trippel-slot GPU support
NR200P har stöd för trippel slot-GPU:s upp till 330 mm långa och 156 mm breda, vilket ger gott om utrymme för de kraftigaste grafikkorten på marknaden.

Enkelt och verktygsfritt
Externa paneler, inklusive fönsterpanelen och de toppmatade fläktarna, fästs verktygslöst, vilket gör chassit lättarbetat och ger snabb och enkel tillgång till hårdvaran under eller efter installation.

360 graders tillgänglighet
Samtliga paneler och ramar av NR200P kan monteras ned, vilket ger multipla ingångsvinklar för att montera din hårdvara och snygga till kabelhanteringen.

Glödhet design, iskall prestanda
Två platser för vattenkylningspump, samt montering för radiator i sidan eller botten av chassit, ger exceptionella möjligheter att vattenkyla krävande hårdvara.

Förstklassigt materialval
Kraftig, pulverlackerat galvaniserat stål ger en hållbar design som tål även de mest påfrestande turerna till och från LAN.

Objektnr 632793959

Visningar 367

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 10:33

Chassi Cooler Master NR200P Vit - Mini-ITX, Mini-DTX

Såld för

645 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?