Beskrivning

PRODUKTINFORMATION
Kategori: Merchandise
Övrigt: Officiellt licensierad produkt.
Skick: Demo-produkt som därför säljes som begagnad. Bra skick.
Beskrivning:

Njut av en varm kopp kaffe, te eller choklad med denna NES inspirerade mugg. Designen till NES Handkontroll Mugg utgörs av ett mönster av den ikoniska handkontrollen till Nintendos 8-Bitare. En perfekt present eller gåva till alla fans av retrospel i allmänhet och NES och Nintendo i synnerhet.

Muggen rymmer 300 ml.

Nintendo Entertainment System, eller NES 8-Bit som det är mera känt som kom ut i Amerika 1985 och sedan i Europa 1986/87. Konsolen hade då funnits i Japan i flera år (under namnet Famicom). NES blev inom kort världens mest populära konsol och var under en tid nästan helt synonym med TV-spel i stort. Konsolen sägs ha räddat hela branschen i Amerika efter att den nästan gått under efter 1983 års stora Tv-spelskrasch. NES blev kanske nästan lite extra populär här i Skandinavien tack vare att importören Bergsala var så tidiga med den och duktiga på att marknadsföra den. År 2009 utnämnde IGN NES 8-Bit till världens främsta spelkonsol genom tiderna. Den nu legendariska konsolen gav oss så otroligt många klassiska spel, som idag ofta är hela spelserier. Några av de främsta anses ofta vara Super Mario Bros, Mega Man, Castlevania, Metroid, Punch Out, Donkey Kong, Final Fantasy, Kirby och såklart The Legend of Zelda.

Officiellt licensierad produkt.

Tål att köras i diskmaskin och mikrovågsugn.


---
BESTÄLLNINGSINFORMATION
* Fraktkostnaden finns angiven för varje produkt. Om du köper flera objekt så samfraktar vi självklart för att göra frakten billigare.
* Ditt paket skickas inom 24 timmar från mottagen betalning och varorna packas väl för att komma fram säkert.
---
Concept Entertainment AB
Organisationsnummer 556751-4962

Objektnr 531498419

Visningar 559

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NES HANDKONTROLL MUGG Merchandise Nintendo 8-Bit Entertainment System Retrospel

Pris

99 kr

Concept Entertainment

GÖTEBORG, Sverige

5.0

Concept Entertainment

Företag

Toppsäljare

7 211 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?