Beskrivning

Sticksåg Protool JSP 120 E som är samma maskin som Festool Trion PS 300 EQ-Plus. (legendarisk sticksåg som säljs än idag och kostar då nästan 5000kr)

Skillnaden mellan Protool och Festool är färgen, sladden och att Protool har lite mer gummi för bättre grepp och skydd. I övrigt är maskinerna identiska med exakt samma effekt, funktioner o.s.v. Även lådan (systainer) är identiska förutom färgen.
Tillbehör och delar passar så har du andra maskiner eller tillbehör från Festool så är denna sticksåg kompatibel med dessa. (dammutsug, bord, skenor...)
Protool är lite coolare:-)

Tidigare hade företaget två grenar där Protool var mer riktad mot bygg så dessa maskiner är lite mer "rugged" såsom gummigreppen på denna sticksåg.
Se bifogade exempelbilder där jag har tagit med min Festool som jämförelse (medföljer ej)

Denna sticksåg är känd för sin höga kvalitet, livslängd och precision. Funkar mkt bra för arbeten där hög finish är önskvärd.

Skicket är mycket bra, lådan har lite repor från förvaring men maskinen är i nyskick. Se bilder.

Sågen har reglerbar hastighet, pendling i tre steg. Den har hög effekt (720W) på motor samt en mycket bra och justerbar bladstyrning som bidrar till precisionen när man sågar. Snabb-knapp för enkelt bladbyte. Formatet är smidigt, den är lätt att greppa vid sågning uppifrån och nedifrån.

Sågen packas omsorgsfullt och skickas med Postnord.

Medföljer:
Såg
Stos för dammsugare
Broschyrer
Systainer / låda

Medföljer ej:
Festool-sågen och lådan som är med som referens.

Sökord:
Festool
Festo
Sticksåg

Objektnr 631232920

Visningar 446

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 20:15

Sticksåg Protool / Festool

Såld för

|0 Bud

1 150 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?