Beskrivning

Fodralet New Sleep View Case är en produkt som fungerar perfekt som telefonsskydd och ställ. När du vill spela ett spel, delta i ett videosamtal eller titta på ett avsnitt av din favoritserie kan du bekvämt ställa in skärmen i rätt vinkel. Det skyddar kameran perfekt, vilken inte sticker ut utanför höljet. Inuti finns en styv insats. Tack vare de inbyggda magneterna fäster klaffen perfekt mot glaset - den repas inte eller skadas. Allt detta gör att fodralet passar för daglig användning både hemma och på kontoret, samt när du reser.

De viktigaste fördelarna med New Sleep View Case:
  • Stilren design. Fodralet har designats med uppmärksamhet på varje detalj, vilket gör det till ett elegant och modernt tillbehör. Oavsett om du använder det under ett affärsmöte eller en social konversation kommer fodralet alltid att se bra ut.
  • Hållbart och slitstarkt. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt material som är behagligt att röra vid och motståndskraftigt mot smuts. Fodralet är motståndskraftigt mot daglig användning och kommer att hålla länge.
  • Fullständigt skydd. Den slutna designen på fodralet gör att telefonen är perfekt skyddad från alla sidor. Oavsett om fodralet är öppet eller stängt kommer din telefon att vara säker.
  • Ställfunktion. Fodralet kan vikas ihop, vilket gör det till ett bekvämt stativ som låter dig titta på filmer eller se foton utan att behöva hålla telefonen i handen.
  • Lätt att använda tack vare den öppningsstrukturen som liknar en "bok". Fodralet öppnas åt sidan, vilket gör det enkelt att ta bort och sätta i telefonen. Du behöver inte längre oroa dig för att telefonen ska falla ur händerna när du öppnar fodralet.
  • Magnetisk klaff. Fodralet har en magnetisk klaff som ger ytterligare skydd för telefonen mot smuts och skador. Den magnetiska stängningen håller också fodralet stadigt på plats, vilket förhindrar att det öppnas av misstag under användning. Denna enkla men effektiva funktion gör fodralet ännu bekvämare att använda.
Specifikation:
  • Serie: New Sleep Case
  • Material: PC, PU
  • Kompatibilitet: Samsung Galaxy S24 Ultra
  • Färg: Svart


PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 632765644

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

New Sleep View Flip Skal Samsung Galaxy S24 Ultra - Svart

Pris

129 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 481 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?