Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en originalaskav DVD-typ.

Istiden PC - Ett gulligt och roligt spel för barn
Genre: Barn, lösa gåtfulla mysterier
Rek. ålder 5-8 år

Vill du träffa Litea från TV-serien "Världens minstalillasyster" igen ?

Litea, Nanne, tvillingarna Tälje och lille Frost har hamnat iden gåtfulla dalen bakom det stora isfallet. Du måste hjälpa dematt finna alla båtdelar så de kan laga sin båt och segla hem igen.Alla måste hjälpas åt att samla mat i skeppsskafferiet och brasanfår absolut inte slockna. Det gäller hålla tunga rätt i mun ochskynda på lite grand. För hur tyst och öde dalen än är så verkardet som om Litea och barnen inte är ensamma...

Systemkrav:
Win 95/98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium II 450MHz

Saxat från recension på nätet av Istiden där spelet fick 5 av 5stjärnor
(sammatfattningen först):

Rekommenderas: Ja
Detta är ett perfekt gulligt dataspel som passar utmärkt fast maninte har sett serien. Gillar du roliga tävlingar där allt ärväldigt sött och gulligt gjort samtidigt som att spelet inte är förenkelt? I så fall är det här något för dig! Jag rekommenderar attge bort detta spel i till exempel julklapp.Spelet rekommenderasenligt fodralet inom åldern 5-8 år men eftersom det är så pass kultycker jag knappt att man kan bli för gammal för det, 8-12 år är enbättre gräns i så fall!
nätetIstiden PC - Ett gulligt och roligt spel för barn

Fördelar:
Roliga spel, perfekt för barn, man lär sig nya saker

Nackdelar:
Musiken/ljudet

Vad går spelet ut på?
Från tv-serien "Världens minsta lillasyster" finns även ett spelsom är perfekt om man gillade serien. Spelet handlar om att Litea,Nanne, tvillingarna Tälje och lille Frost som har hamnat av misstagi den mystiska dalen bakom ett stort isfall. Din uppgift blir attprecis som huvudrollen Ingrid i serien att hjälpa Litea ochvännerna därifrån. För att kunna hjälpa dem måste du få tag i allabåtdelar som ligger utspridda för att de ska lyckats ta sig hemigen. Du får nu utmana dig med olika spel, tävlingar som du måstevinna för att vinna en ny del till båten. Du kommer att träna dinminnesförmåga genom att hålla reda på stenar, du får lära dig attta dig över vatten med hjälp av ett litet isflak och fånga upp såmånga tårtor och mumsigheter du bara kan. Du får dessutom lära digatt sickta bra och förhoppningsvsi lyckats du klara av allaövningar och kan bygga klart båten och du blir hjälte!

Mina åsikter
Jag tyckte mycket om serien "Världens mina lillasyster" när jag varmindre. Jag gillade speciellt Ingrids roll som fick hjälpa Liteaoch Litea fanns alltid där för henne om hon behövde hjälp. Närdetta spel kom ut ville jag genast ha det, jag kunde inte få nog avserien så varför inte prova detta spel tänkte jag? Jag blev glattöveraskad när spelet gick snabbt att installera och det var baraatt börja köra. Direkt på menyn stod det att man kunde spela fleragånger och varje gång fick man en leksak i belöning. Jag börjadegenast att ge mig ut på ett äventyr och jag tyckte att det varriktigt kul. Jag spelade alla dessa spel och en del minns jag somriktigt svåra och kluriga, det gäller att ha bra minne och tålamod,man får absolut inte ge upp! Jag hade inte tråkigt för en sekundoch när jag lyckats vinna spelet var det bara att köra igen, förjag tröttnade aldrig! Något som jag tyckte var en besvikelse varantagligen musiken eftersom spelet oftast var ganska tyst menmusiken som spelades var ganska tråkig och seg.

Något jag även gillade var att man kunde se olika delar/scenerfrån serien och jag minns att jag var väldigt tacksamn för det. Jagälskade verkligen serien och jag gillade alla roliga scener de valtut som jag fick sitta och roa mig med.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektnr 632499913

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 12:47

Istiden PC - Gulligt och roligt spel för barn / NY <----

Pris

80 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 535 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?