Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.

Horizons är nästa generations MMORPG. Köp, sälj och utforskaland och riken. Arbeta som en bonde, en krigare på korståg, enhelare eller en försäljare i staden, en nybyggare som bygger nyasamhällen eller varför inte en spela som en mytomspunnen drake därdu kan utföra uppdrag som aldrig skådats tidigare.

I Horizons har du alla möjligheter och val till att göra precissom du vill i en värld som aldrig sover. I mörker eller i ljus varpå din vakt!

Innehåll:
* Nio olika raser att spela plus chansen att spela drake för förstagången i ett MMORPG spel.
* En hel värld av möjligheter. Modifiera dina karaktärer, vapen,rustningar, byggnader, landskap precis som du själv vill i över enmiljon olika kombinationer.
* En dynamisk värld som uppdateras kontinuerligt.
* Spektakulära slag och strider tack vare den avanceradegrafikmotorn.
* För första gången kan du även använda flygande varelser ochföremål.

Saxat från recension på nätet där spelet fick mycket högt betyg9 av 10:

Välkommen till Istaria!
...till en värld där några få utvalda, på något sätt, inte påverkasav döden som resten av oss. Dessa invånare, kända som "gifted", harombetts att delta i ett stort projekt: försvaret av Istaria motinvaderande horder av Withered Aegis, som, minst sagt, vill göraIstaria till en otrevlig plats att leva i.

Multi-klass Komplexitet

Som om craftingsystemet inte var komplicerat nog att förvånaoss, ger dig spelet möjlighet att gå med i olika klasser eller"skolor". Det finns "bas"-skolor där det inte krävs förkunskaperoch de specialiserade "prestige"-skolorna. Till exempel, om dubörjar i en Warrior basskola, kan du, bland annat val, gå vidaretill att bli en Reaver eller en Chaos Warrior.

Hantverk och äventyr, partners

Horizons är en Crafters drömspel. Spelet är gjort så att dualdrig kommer att kunna plundra eller stjäla något som, i sig,hjälper en äventyrare särskilt mycket. Visst, du kan sälja ettBronze Golem Fragment som du stal.
Det finns vissa Crafters som trånar efter det. Ta det tillConsignern och sälj det till ett pris du väljer, minus en avgifttill Consignern. Eller pantsätta det för det aktuella värdet ipantbanken och omedelbart få kontanter.
Spelet är dock skapat så att äventyrare behöver crafters ochcrafters behöver fighters.

Till exempel: En juvelerare vill göra några smycken som ökarbärarens förmåga att byta malm i gruvor. Detta smycke kan hjälpajuveleraren att bryta sin egen malm, eller det kan vara iförsäljningssyfte. ...men The Necklace of Mining använder inte baramalmen till smycken. För att utveckla din gruv-"teknik", krävs dethjälp från Sandskalbaggar. ...men Sandskalbaggar springer inteprecis upp till dig och erbjudar dig sin hjälp!

I själva verket tenderar de att vara lite motvilliga. De är påminst nivå 18 och de attackerar i grupp. Juveleraren är antingeninte på tillräckligt hög fightinglevel för att kunna dödatillräckligt av dessa skalbaggar (och ta deras byte) eller har haninte tid att göra det. Det är där fightern kommer in. Juvelerarenkan hitta en och göra ett deal för att få Sandskalbaggarnasbyte.

Vissa high-level-craftingmaterial som guld kan faktiskt "brytas"från döda mobs såsom i fallet med guld, erhållna från dödaguld-Golems. Inte för att jag kan göra detta, jag är bara level 26och de där Golemarna är level 55! Äventyrare sökes! Alltså, detfinns en hel del handel i spelet mellan olika crafters ochfighters.

Crafters och äventyrare, båda behövs!

The Withered Aegis, eller WA som vi kallar dem, har inte varitnöjda med nederlagen som vi gett dem. Händelserna varierar på varjeserver beroende på hur spelarna har fungerat. På min server, har viinte frigjort en underkuvad ras av Satyrer ännu. På andra servrar,de har gjort detta genom att göra färdigt vissa tunnlar ochreparera vissa enheter.
För att få crafters nära nog för att göra tunnelreparationer, måstenivå 75- (och högre) mobbar hållas i schack. Ju fler av dessa somdödas, desto argare blir de, naturligtvis. Detta kommer till slutatt kräva hög-level fighters och crafters.

Crafting, och lära sig Horizons

När du startar spelet, efter att du har valt din ras och dinfightingskola, kan du träna i en eller flera craftingskolor.Instruktörerna i träningshallen kommer att ge dig små uppgifter ochverktyg som får dig att komma igång. Sen är du helt på egen hand.Detta spel är inte lätt att lära sig på något sätt, även om du ärerfaren.

Gameplay

Det är lätt att flytta runt och prata, hantverka, fightas ochidka handel.

Nästan alla verkar ha gått med i en guild. Detta beror förmodligenpå att spelarna är beroende av varandra så mycket eftersom du intekan bara plundra vad du vill och du kan inte alltid hitta saker ibutikerna när du behöver dem heller, även om du har pengar.

Det finns också vissa community-grupper, som ibland kallascouncils, som arbetar på att reparera broar. Nyligen reparerades enbro som ledde till en ö och detta öppnade upp för inköp av tomterdär och därmed skapandes en ny spelarstad.
Denna typ av gemensam verksamhet är spännande och gör att detalltid är något nytt när du loggar in.

I sammandrag

Horizons är ett soännande och roligt spel. Om du gillar craftingdu kommer du att tro att du är i himlen. Om du gillar äventyr ochcrafting kommer du att önska att du hade tio fler timmar om dagenför att spela.
Om du inte är intresserad av crafting , men gillar gruppevenemangeller samhällsbyggande, kommer du fortfarande att njuta av Horizonseftersom, om något, är detta ett spel som kräver samordnadeinsatser.

Slutbetyg:9 av 10

Systemkrav Minimum:
PIII 850Mhz
Win 2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektnr 631065679

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 11:01

HORIZONS - nästa generations MMORPG / PC spel / NY inplastad

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 535 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?