Beskrivning

* Spelet är ett nytt originalspel som ligger i eninplastad originalask av DVD-typ.
* Pappersmanual medföljer.

OBS! Du måste ha The Sims eller The Sims Deluxe Edition för attkunna spela The Sims Unleashed.

The Sims Unleashed

I tider av märkliga dokusåpor på TV har spelvärldens egen såpaThe Sims växt till ett av de populäraste PC-spelen någonsin. Speletlanserades 2000 och har sedan dess snudd på blivit var mansangelägenhet. I korthet handlar det om att skapa, nära och utveckla personer(simmar som de kallas) och deras liv på gräsrotsnivå. Du ser tillatt de får jobb, att ungarna kommer till skolan och att de har etttrevligt (eller otrevligt, det väljer du) hem att bo i. Någonkallade The Sims för ett digitalt dockhus och det är ingen tokigbeskrivning.

En av de stora behållningarna med The Sims ärmöjligheten att göra lite vad man vill med de figurer och familjerman skapar. Är man lagd åt det snällare hållet kan man skapa enexemplarisk make/maka, en god förälder och alltid se till att dinasimmar är trevliga mot grannar och vänner. Se till att kärlekenspirar och det mesta blir frid och fröjd i ditt eget lillaPleasentville. Men i längden kan det bli lite i präktigaste laget. Som vanligt (?)är det roligare att låta ens mörkare sidor få fritt utlopp ochställa till ett litet helvete för de flesta. Om man ser till attalla förolämpar varandra, struntar i att städa, undviker duschenoch aldrig gör något riktigt kul blir det kaos en riktig misärdär det mesta går snett& Det är du som avgör hur det ska bli.

Fem expansioner
Spelets popularitet har hållits vid liv med totalt fem expansionersom har nya funktioner och tillägg. Det senaste i raden (samtligakräver det ursprungliga spelet The Sims) heter The Sims Unleasheddär den främsta nyheten är tillskottet av husdjur. Här finns ocksåett nytt centrum med caféer och butiker med bland annatdjuraffärer. (Se upp med att hälsa på papegojor bara, de bitsnämligen.) De inbitna fansen lär gnugga händerna för visst är det kul attplocka hem en massa djur. De kan förstås tränas till att göra bådedet ena och det andra i nyttoväg. Är du på ett mer destruktivthumör kan du låta dem förstöra huset. Att inte ta hand om djurenordentligt kan också innebära att de helt enkelt ledsnar och letarupp ett annat hem att bo i.

Själv jobbade jag en del med att försöka få minhund rumsren och sedan lära den att hämta tidningen. Beröm ochuppmuntran var nyckelord i den processen. Så fort den kissade innevar jag dock framme och markerade att så där gör man inte. Atthunden verkligen såg ut att skämmas när den fick en åthutning varlite extra kul. Jag måste säga att man har lyckats bra med attimplementera djuren och deras beteende. En hund ser verkligen utsom en hund när den snurrar något varv i korgen innan den till slutlägger sig.

Odla grönsaker
För den som är trädgårdsintresserad finns det passande nyheter iThe Sims Unleashed. Dra ner på stan och köp lite olika frön,plantera dem i trädgårdslandet hemma på tomten och vips! så har duodlat egna grönsaker. Får du riktigt bra skördar kan du till ochmed sälja dem på marknaden.
Trädgårdsföremål verkar också finnas hur många som helst. Men om duinte orkar eller har lust att sköta din trädgård kan du hyra in enträdgårdsmästare som dyker upp med jämna mellanrum och fixar detsom behövs. Praktiskt för mig som inte tycker att häckklippning ochpul i potatislandet är det roligaste som finns.

100 nya föremål
Redan i grundspelet The Sims finns det väldigt mycket föremål,golv, väggar och inredning att välja mellan för en kräseninredningsarkitekt. I The Sims Unleashed har det kommit till totaltöver 100 nya föremål. Flera av dess är rena husdjursföremål somfågelburar och hundkojor (det finns till och med ett husdjursgym).Men det finns också fler golv, dörrar, fönster och andradekorationer att forma huset med efter egen smak. Precis som förutkan man också bygga till och bygga om huset precis som man vill förutsatt att man har råd. Allt nytt i The Sims Unleashed kostarförstås pengar så det gäller att skaffa bra jobb. Ochkarriärmöjligheterna är bättre än tidigare eftersom det finns 5 nyakarriärer med sammanlagt 50 nya jobb. Jobb skaffar man genom attläsa tidningen, men det är effektivare att skaffa en dator för dåkan man koppla upp sig och hitta mer att välja mellan&

Sammanfattning:
* Håller länge
* Erbjuder mycket att pyssla med
* Kan spelas om flera gånger
* Kul tillskott med alla djur

Systemkrav:
Win 95/98/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium II 350MHz
64MB RAM
1,3 GBHD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektnr 631062964

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:23

THE SIMS Unleashed - Simmarna får husdjur / PC spel <----

Pris

60 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 534 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?