Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask.

Ett nytt fanastiskt vackert fantasy MMORPG. Varmt välkommen in iden krigshärjade världen Telara!

Systemkrav:
Dual Core 2,0 GHz eller bättre
2GB RAM
Disk: 15GB
Win XP, Vista, 7 (Funkar även till de flesta nya datorer.)

RIFT: Betyg 9 av 10

Telara är under attack och bara du och hundra av dina kamraterstår i vägen för total förstörelse. Kan Rift erbjuda oss något somandra onlinerollspel inte kunnat?

Som vanligt: det är lurigt att recensera onlinerollspel. Så, förde som vill veta, recensionen nedan baseras på spel i betan, ochspel med en Guardian mage som tagits till level 25.

Trions PR-maskineri har som sig bör talat sig varm om hurrevolutionerande Rift är. Hur det ska förändra genren, hurdynamiskt innehållet här, hur annorlunda det är från andra titlar.Typisk hype. Har du spelat ett MMO förr, särskilt stora titlar somWorld of Warcraft eller Lord of the Rings Online, vet du exakt vaddu kan förvänta dig.

Därmed inte sagt att Rift inte har mycket att erbjuda, eller attdet är en karbonkopia av andra spel. I likhet med de flesta onlinerollspelen erbjuder detfaktiskt många friska fläktar men också allt vi är vana vid - 50levlar, loot, "döda tio råttor"-uppdrag, klasser, räder, grottor,erfarenhetspoäng. Hela genrens karaktär finns
här. Det är inte radikalt annorlunda jämfört med World ofWarcraft.

Med det sagt är detta en imponerande produktion. Med tanke påhur många MMO-spel kämpar under de första veckorna för att blistabila, är Rift lite av ett mirakel. De största problemen somTrion stött på har varit köer på de mer populära servrarna, vilketjag antar är ett trevligt bekymmer att ha.

Vad Rift lyckas göra bra jämfört med andra spel är attåtminstone skapa illusionen av en dynamisk värld. Onlinerollspel ärnormalt sätt statiska påfund, där samma monster ränner runt sammaområde i åratal, inväntandes en äventyrare som ska komma förbi ochslakta dem alla - bara för att återfödas några minuter senare. Deflesta monster gör samma sak här, det finns ett konstant utbud avvättar att skära i bitar. Men Telara, världen i Rift, är underbelägring av den onde Regulos som tycker om att skicka sinaundersåtar i världen genom revor (rifts) i världen - därav speletsnamn.

Närsomhelst, varsomhelst kan en reva öppnas och monster vällerut. Dessa kan vara små fjantar som en liten grupp kan ta kål på,eller mäktiga grupper som tar stora ansträningar för atteliminiera. Ibland blir hela världen galen och revor öppnas uppöverallt, varpå gäng av invaderande monster uppstår och hotar taöver. Det är farligt att gå för en oskyldig promenix genom ett såntområde, var så säker. Du är inte säker någonstans när detta händeroch jag själv har blivit slaktad av varulvar i ställen där jagtrodde det var säkert att lämna datorn en stund.

Som tur är använder sig Rift av en intuitiv gruppmekanik, och sålänge som du stöter på andra spelare är du bara ett klick från attstarta en grupp.
Det är inte ovanligt att se stora grupper av spelare som rör sigmellan revor, och när de stora världshändelserna sker formas snabbtnågot slags korståg mot fienderna. Några av de bästa belöningarnaväntar trots allt om du tar del i striderna, och de flesta spelarnavill ha en bit av kakan. Det kan vara irriterande om detta händernär du inte har lust med något annat än vanligt quest-lösande, ochdetta blir säkert en vanesak för många. Denna filosofi är dock lättatt vänja sig med - när du lämnar säkerheten i din ras huvudstad,får du ställa in dig på att mycket kan hända, varsomhelst. Det ären stor, farlig värld där ute och ju snabbare du accepterar detta,desto snabbare kommer du älska Rift.

Telara i sig är ett vackert underverk. Från high fantasy-känslani Guardians byar, till steampunk-maskineriet hos deras rivalerDefiants. Det finns inte många virtuella världar som jag velatutforska så gärna. Världen är kanske inte lika stor som i andraonlinerollspel, men det finns massor att se här. Grafiken ochdesignen är tip-top och även om några kommer att sakna de merextraordinära rustningarna eller vapnen i till exempel World ofWarcraft så älskar jag den mer jordnära känslan i Rift. Det kännsmer äkta än Azeroth någonsin gjorde, och det desperata hos folketsom lever här är därmed lättare att relatera till.

Rift använder inte klasser på samma sätt som många andra spel, istället använder man fyra "callings" som i sig är indelade i åtta"souls". Callings känner vi igen - warrior, rogue, mage och cleric- och Souls fungerar som talangträden som vi sett i många andraMMO-spel. Det roliga ligger i att kombinera dessa, då varjekaraktär kan ha tre Souls aktiverade samtidigt. Det är lätt att fåen kombination som fungerar som en vanlig MMO-klass, men det öppnarockså upp för mer finjusteringar.

Det är mycket roligt att leka med dessa.

Features:
* Massiva Dynamiska Strider: Invasioner utvecklas zon-wide ochskapar episka konflikter som kastar dig in i historien! Räddavärlden nu tillsammans med hundratals andra spelare, eller slåsssenare för att återta mark från invaderande horder.

* 8 Primal Forces: Varelser från luft, jord, eld, vatten, livoch Death planes strider om kontrollen över världen i Telara! Tvåstridande fraktioner - the Guardians och the Defiant kämpa motvarandra och slåss extra-planar-varelser när de försöker räddavärlden.

* Välj din roll: Varje karaktär kan ha upp till fyra olikaroller, så att du kan välja olika klasser för varje situation! Dukanske har en för PvP och en annan för räder; eller kanske du villfokusera på high-damage eller high-defense. Valet är ditt att mixaoch matcha som du tycker passar!

* PvP Combat: Strid mot andra i spännande Player vs Player-combat! Tjäna PvP-ranking, titlar, plundringsgods och unika Soulsför att ytterligare förbättra din karaktär. Bege dig tillcross-server Warfronts och strid mot andra i världen PvP

* Full-Featured: Guilds, dungeons, razzior, auktioner, hantverk,en livskraftig ekonomi, Player vs Player strid, och mycket mer!

* Djupare Gameplay: Nya funktioner som Guild Quests och Artifactsamlingar förbättrar din spelupplevelse genom att ge dig intjänadeprestationer som spelar en stor roll.

* Mycket tillgänlig HD-grafik: Spela ett spel som har fantastiskgrafik på praktiskt taget vilken dator som helst, även om din datorinte är state-of-the-art.

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera eller Swish inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363416

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:33

RIFT - fanastiskt vackert fantasy MMORPG/ PCspel ny <----

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?