Beskrivning

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Produktbeskrivning

ADVENTURE Med en mix avaction-strategy-realtime-rpg-3D spel medjättelika flygande öar som långsamt driver omkring i den dimmigahimlen ska du kontrollerar en flygande "Wizard Engineer" som medstora krafter och egenskper kan bygga kraftverk och vapen för attbeskydda de flygande hemmen. Obegränsad flygning i fantastiskaomgivningar med ett användarvänligt interface där du kontrolleraröver alla dina fordon.

Project Nomads har faktiskt en ganska innovativ spelidé sombjuder på rolig omväxling. Ta en flygande ö, plantera ett parkanoner och ge dig ut i strid.

I introfilmen får vi se de tre nomaderna Susie, Goliath och Johnmanövrera sina flygplan mellan flygande öar på jakt efter en storsamling urgamla artefakter. Naturligtvis befinner sig dessa skattermitt i fiendeland. Att det finns svävande öar beror på att världentydligen splittrades i ett urgammalt krig mellan the Sentinels(spelets huvudondingar) och the Master Builders. De tre vännernablir inte helt överraskande anfallna av ett gäng Sentinels ochmedan två av dem blir tillfångatagna antas den tredje vara dödefter att dennes flygplan kraschat på en av öarna.

Smart, stark eller snygg

Den kraschlandade nomaden är den karaktär du valt att spela somoch ditt uppdrag är förstås att frita dina vänner och i samma vevagöra slut på the Sentinels en gång för alla. Karaktärerna du haratt välja på är "smarte John", "starke Goliath" och spelets endatjej: "snygga Susie".

Förutom att Susie är snygg och grabbarna inte så skiljer de sigåt genom att byggnaderna du uppför i spelet ser olika ut och attdin eldhastighet samt styrka varierar, beroende på dittkaraktärsval. Goliath har starka men långsamma vapen medan Susieskanoner skjuter snabbt men ack så svagt. John hamnar någonstansmitt emellan och fungerar som en allroundkaraktär.

Sammanfattning om spelet från PC Zone Magazine:

Overview Verdict:
Original, explosive and wholly satisfying

Uppers:
Relentlessly action-packed
Fantastic story
Multiple gameplay styles
Wonderful aesthetics

Downers:
Poor collision detection
Some bland enemies

Systemkrav:
Win98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
P3 450 MHz
128 MB Ram
850 MB ledigtHårddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628363106

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:27

Project NOMAD / Spännande Äventyr / PC spel / NY <----

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?