Beskrivning

Magnus & Myggan - Alfabetsspelen / PC spel / <-----

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i enoriginalask.

Magnus & Myggan myser med orden.
Utan hets bjuder Magnus och Myggan barnen på avkopplande träning påalfabetet.

Mullvaden Magnus kan inte läsa. Han och landets övriga4-7-åringar lotsas vänligt in i ordens spännande värld med litetrivsamma ordlekar. Du får själv utforska Magnus hem för att letareda på de olika spelen och pysslen.

Upplägget med gömda är mer spännande än att få allt serverat.Hela tiden har barnen sällskap av en mysig, gammaldags berättarröstmed många gammal-filmsliknande uttryck i stil med påhälsning frånett par käcka gossar och liknande.

Barnen får bland annat lära sig skilja på konsonanter ochvokaler genom att måla dem blå eller röda, spela ordmemory där duska klicka i kaninens jordhögar och samla rätt bokstäver för attbilda ord på havets botten.

Tre svårighetsgrader ger brons-, silver- eller guldmedalj.

Behagligt tempo
Tempot är avkopplande stillsamt, lite i stil med Bamse-filmernaeller barn-tv-hunden Kipper. Perfekt att sitta tillsammans med4-åringen och bara ha kul med.

Mycket för pengarna, avspänt tempo.

Magnus & Myggan leker skattjakt hemma i trädstubben.

De har fina kort med skatter på. Det finns guldmynt,rubinhjärtan, smaragdfyrklöver och mycket annat!

Det gäller att bli först med att få tre likadana skattkort.Myggan kommer på att man ska svara rätt på en fråga för att få ettskattkort! Då kommer Magnus på att man kan utmana varandra genomatt ropa: Pirat!. Och helt plötsligt har de uppfunnit en helt nylek: Skrattjakten!

Det bästa är att de turas om att vinna, för det finns både lättaoch svåra frågor.

En dag när Magnus & Myggan skulle ha det riktigt mysigt medvarm choklad och kakor, satt Magnus i den stora fåtöljen medMyggans stora fina sagobok i knät och var ledsen.

Myggan blev mycket bekymrad och förstod snabbt att Magnus gärnaville läsa i boken men... ...han kunde ju inte läsa. Det som stodpå sidorna var rena rappakaljan för honom. Myggan visste att detbästa sättet att lära sig bokstäverna, var att spela bokstavsspel,så tillsammans med alla djuren i Paradisparken hittade hanblixtsnabbt på några olika spel - och så uppstodAlfabetsspelen!

I Alfabetsspelen kan du vinna brons-, silver- och guldmedaljeroch det finaste priset av dem alla. Men vad det är får du vetamycket mer om när du spelar spelet.

Förutom den spännande historien och de roliga spelen iAlfabetsspelen, finns det massor av övnings- och uppgiftssidor medolika aktiviteter som du själv kan skriva ut på din skrivare.

Systemkrav:
Windows 98/XP (Fungerar även till många nya datorer.)
120 MHz Pentium

Åldersgräns : Barntillåten 4 - 7 år.

Språk i spelet: Svenska

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628362511

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 23:12

Magnus & Myggan - Alfabetsspelen / PC spel / <-----

Pris

80 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?