Beskrivning

Unreal Tournament 3 markerar återkomsten av världens främsta förstapersonsskjutare till PC:n. Unreal Tournament 3 släpper lös den fulla kraften i Unreal Engine 3 och tar grafik, gameplay och utmaning till en helt ny nivå. Spelare deltar i intensiva strider med andra mänskliga spelare online, eller mot Unreal artificiell intelligens som sätter branschstandarden. Med de mest kraftfulla futuristiska vapnen och fordonen som finns är detta FPS-action när den är som bäst!
  • Vast Arsenal of Weapons: Unreal Tournament har alltid varit känt för brutala vapen, och nu är arsenalen ännu större och sämre. Detonera din motståndare på avstånd med det ständigt populära Shock Rifle eller spräng iväg på nära håll med Flak Cannon.
  • Ny Single Player Campaign: Unreal Tournament som du aldrig sett den förut! Necris-invasionen har börjat, och din klan var en av de första som slaktades. Gå med i denna episka kamp för att försvara mänskligheten samtidigt som du tar din hämnd.
  • Nya och favoritkaraktärer: Kämpa sida vid sida med eller tävla mot nya och återkommande karaktärer från det overkliga universum, alla med förbättrade förmågor, extremt detaljerade mönster och distinkta personligheter.
  • Förbättrade populära speltyper: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag och helt nya Warfare-läge och mer.
  • PC-version med den prisbelönta Unreal Engine 3 Toolset. Bygg dina egna nivåer, speltyper och mer, eller ladda ner de senaste modsna från det enorma Unreal-communityt.
  • SE BILD

Objektnr 619857028

Visningar 184

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

UNREAL TOURNAMENT 3 PC DVD-ROM

Pris

45 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 824 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?