Beskrivning

Överste Ostankovich, befälhavaren för en särskild polisavdelning i S:t Petersburg, och mannen som satte sin ärlighet på spel genom att svära att under hans befäl kommer ingen sak att gå vilse i Eremitaget, får en rapport om ett kort larm fel i Eremitaget . Han misstänker att något hänt. För att undvika att förlora sitt rykte kontaktar han Maxim Durand genom Larisa Svetlova. På grund av sitt förflutna står Maxim till hans förfogande och måste hjälpa honom.

I sökandet efter de stulna målningarna besöker Max och Lara (mest på egen hand) Eremitaget, ett gammalt bibliotek, Interpols högkvarter i Lyon, residenset i Skottland och andra platser. De förhör de misstänkta, söker efter data, bryter koder och upptäcker förfalskningar. Alla deras resor leder till slut Max, åtföljd av sin bror, till det finska klostret. Märkliga dödsfall, hemliga tecken och allt märkligare beteende hos Max bror André och omgivningen tvingar Max till förståndets gräns.

Max:

Huvudhjälte; denna karaktär styrs av spelaren. En ung fransk professor som föreläser om konsthistoria. För att få pengar för sin frus operation var han tvungen att starta en kriminell karriär - han förfalskade och sålde flera målningar av de gamla mästarna.

Lara:

Den andra kontrollerbara karaktären är mer av en bikaraktär. Det är en ung rysk kvinna som nått rang som kapten i rysk milis. Tack vare sina prestationer flyttades hon senare till Lyon i Frankrike där hon är den ryska representanten vid Interpols högkvarter. Hennes uppgift är att främja ryska intressen inom avdelningen för konststöld.
Nyckelfunktioner

PRODUKTINFORMATION

KODER - Om du köpt ett begagnat spel av Niotek Games så utgå från att eventuella koder i spelet kan vara förbrukade.

GARANTI - Niotek erbjuder 12 månaders garanti på alla begagnade spel och nya produkter enligt svensk lag.
Niotek erbjuder 3 månaders garanti på alla begagnade konsoler och begagnade tillbehör om inget annat anges i produkttexten.

BILDER - De flesta bilder är generella produktbilder. Det som gäller är texten, om man är osäker på vilken utgåva av spelet som säljs.

FÖRKORTNINGAR - Produktens namn kan ibland innehålla olika förkortningar. Nedan kan du se vad dessa betyder:
Cart only - Betyder endast kassett
CB - Cart/CD + Box betyder att produkten innehåller kassett och box men ingen instruktionsbok(manual)
CiB - Cart/CD + Instruktions + Box betyder att produkten är komplett med kassett, instruktionsbok(manual) och box.

BESTÄLLNINGSINFORMATION

FRAKTER - Vi samfraktar ALLTID vid köp av flera produkter. Din produkt utlevereras från oss i normala fall nästkommande arbetsdag. Vårt lager är i dalarna, mitt i Sverige med andra så leveranserna är hypersnabba. Din produkt packas väl för att hålla samma höga standard som vi själv vill få våra paket skickade till oss.

DIN ADRESS - Om du uppgivit fel adress hos tradera och ditt paket inte kommer fram, så är du själv ansvarig för detta. Niotek skickar INTE om ditt paket igen utan att du betalar för eventuell returfrakt och ny frakt ut till dig.

ÖPPET KÖP - gäller i 14 dagar från det att du mottagit din produkt. Om du vill returnera så ska du kontakta oss innan så löser vi det utan problem.

Objektnr 608166435

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Memento Mori PC

Pris

99 kr

Niotek

Smedjebacken, Sverige

5.0

Niotek

Företag

Toppsäljare

4 498 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?