Beskrivning

Elias: Operation Lugnvik (PC)

Skepp ohoj, följ med den lilla räddningsbåten Elias på massa spännande uppdrag. Du skall hjälpa Elias att genomföra tio olika uppdrag, bland annat kappkörning, bogsering, räddning av båtar i olika knipor med mera. Ibland även under tuffa väderförhållanden.

Elias har sin hemmahamn i Lugnvik där han får reda på vad han skall göra. Spelet har även ett specialuppdrag som går ut på att man skall samla in 100 livbojar som ligger och guppar i havet runt Lugnvik. Detta uppdrag visar sig vara lite svårt att klara av då havet är väldigt stort och bojarna små. När man har fått ett uppdrag så får man hjälp av en kompass som visar vart man skall åka för att ta sig till uppdraget. Väl där så får man tydliga instruktioner över vad man skall göra för att klara uppdraget.

Det första man får lära sig i spelet är hur man styr Elias genom att köra omkring lite innan man beger sig till Lugnvik och det första uppdraget. Att styra Elias är inte alltför svårt då man styr med piltangenterna, mellanslags- och ctrl-tangenten. Med dessa tangenter så kan Elias svänga, hoppa och får även en extra fart framåt. För att ta sig framåt på kartan och uppdragslistan så använder du dig av ytterligare två tangenter. Den enkla styrningen gör att även de mindre barnen lär sig ganska fort hur man tar sig fram i Elias värld. Grafiken i spelet är lite snedvriden då vattnet är spektakulärt snyggt, men allt annat håller inte riktigt samma klass.

Spelutvecklarna hade gärna fått lagt lite mindre "krut" på grafiken och satsat på några fler uppdrag. Manualen finns inte i pappersformat utan bara på skivan, vilket är en liten nackdel. Spelet ger annars ett gediget och väl genomarbetat intryck utan några buggar. Barnen får även med sig lite säkerhetstips inför varje start av spelet vilket är positivt.

...........................................................................................................................................

OBS! - Spel säljes i befintligt skick - Skicket garanteras vara i bra kondition
Jag ansvarar inte för att koder funkar eller annat utom min kontroll.

BETALNINGSINFORMATION:
Betalning Inom 3 bankdagar med Traderas Utcheckning

Hör av er till mig om ni önskar ett annat upplägg.

Om betalning ej erhålles inom rimlig tid lämnas negativt omdöme och utebliven betalning rapporteras till Tradera.

FRAKTINFORMATION:
Skickas med Postnord brev - ej spårbart.

OBS! - Jag ansvarar inte för postens hantering.

Önskas spårbar försändelse så kostar det 49:- med Postnord eller 59:- med Schenker.

Eftersom de flesta skivor är begagnade så kan det finnas ytliga repor, tumavtryck mm.
Skivor inspekteras okulärt innan införsel i Tradera och de garanteras att vara i spelbart skick.

Objektnr 553624588

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Elias: Operation Lugnvik (PC) - OOP/Utgången

Pris

79 kr

Rynch

BLEKET, Sverige

5.0

Rynch

Verifierad

Toppsäljare

3 650 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?