Beskrivning

En mörk framtid utgör bakgrunden till detta actionspel. I slutet av tiden reglerar endast ett kraftfullt syndikat över hela världen. Det finns inga fler regler. Dödlig teknik och svart magi studsar mot den andra och tumlar mänskligheten i kaos och förstörelse. Men det finns en annan, en större fara, en plan med projektnamnet "Paradise", som syftar till att förstöra planeten. Det finns bara ett litet kamplag som kan förhindra apokalypsen och misslyckas med projektet.

Project Paradise är ett roligt cyberpunk / fantasy action / äventyrsspel som tyvärr aldrig släpptes ut utanför Europa.Inställningen liknar Bullfrogs mer kända syndikat: i en mörk framtid reglerar bara ett kraftfullt syndikat världen. Både teknik och mörk magi används för fängslande ändamål och stör världen till kaos. Och för att göra saken värre har en ultrahemlig projektkod med namnet "Paradise" makten att förstöra hela planeten Jorden. Ditt jobb är förstås att stoppa det.

Spelet beskrivs bäst som en rasande action-fest (en la DOOM) blandad med roliga äventyrsstil och strategiska element. Det liknar Raven's Take No Prisoners, men med mer fokus på pusselarna, eftersom du måste använda färdigheterna med 3 olika tecken för att lyckas (som EIDOS 'senaste klassiska Commando på ett sätt). Även om top-down-perspektivet (baserat på "Real-Time-Spin" -teknologi) verkar mer än lite ovanligt och tar lite tid att vänja sig, är spelets användargränssnitt mycket smidigt, med imponerande grafik och komplexitet. Det ursprungliga spelet skickades även med en välskriven novella som sätter scenen. Om du gillar actionspel som kräver så mycket hjärnarbete som reflexer för att lyckas, är Project Paradise väl värt din tid.

SE BILD

Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enl. lag om distansavtal utanför affärslokal när du handlar av oss.
Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom en vecka efter mottagen retur.
Vid köp av nya inplastade produkter så gäller ångerrätten endast vid obruten förpackning.

Objektnr 306093507

Visningar 1 392

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

PROJECT PARADISE PC CD-ROM BIG BOX RETRO

Pris

121 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 834 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?