Beskrivning

Pokémon Crystal är en utökad version av de tidigare spelen Pokémon Gold och Silver och är en del av den andra generationen i Pokémon-serien. Spelet släpptes för Game Boy Color och blev först tillgängligt i Japan år 2000, följt av utgivningar i andra regioner under 2001. Pokémon Crystal var banbrytande på flera sätt och introducerade nya funktioner som fördjupade spelupplevelsen.

Här är några av de framstående egenskaperna och nyheterna i Pokémon Crystal:

  1. Animering av Pokémon: Pokémon Crystal var det första spelet i serien som införde animerade sprites för Pokémon, vilket gav dem mer liv och personlighet under strider.
  2. Välj kön på spelkaraktären: För första gången i serien kunde spelare välja om de ville spela som en pojke eller en flicka, vilket ökade anpassningsmöjligheterna och inklusiviteten.
  3. Förbättrad handling och berättande: Pokémon Crystal lade till nya storyelement och sidouppdrag, inklusive en mer utvecklad berättelse kring Pokémon Suicune, vilket gav spelet en starkare narrativ känsla än tidigare titlar.
  4. Battle Tower: En ny funktion där spelare kan delta i strider under strikta förhållanden för att testa sina färdigheter mot olika tränare och tjäna belöningar.
  5. Eusine-karaktären: Spelet introducerar en ny karaktär, Eusine, som är besatt av att jaga och studera den legendariska Pokémon Suicune, vilket tillfogar ytterligare djup till handlingen.
  6. Mobila funktioner: I Japan använde Pokémon Crystal mobila funktioner via Mobile System GB, vilket tillät spelare att handla och tävla online via en mobiltelefonanslutning, en mycket tidig form av trådlöst spelande.

Objektnr 630905680

Visningar 448

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:58

Pokemon Crystal

Slutpris

|

710 kr

Auktionen är avslutad

Jam-Jar vann auktionen

tedyw

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

38 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?