Beskrivning

Fascinerande Facit Privat Skrivmaskin!

Ta ett steg tillbaka i tiden med denna klassiska Facit Privat skrivmaskin. En perfekt blandning av vintage charm och mekanisk precision. Idealisk för författare som uppskattar den taktila känslan av att skriva, eller för den som söker en stilfull dekorativ pjäs med historisk flair.

Denna välbevarade maskin lovar att inte bara vara en konversationsstartare, men också ett pålitligt verktyg för att skapa dina berättelser på det gamla hederliga sättet. Skrivmaskinen är vit med bruna tangenter, med svenska tecken, och kommer i ett väska som gör det enkelt att bära med sig.

Inkluderat är också en instruktionsmanual fäst i locket på väskan, så att du kan komma igång direkt. Väskan är fodrad med brunt material och har två spännen på framsidan. Ett blått elastiskt band sträcker sig över den övre delen av väskan, förmodligen för att hålla dokument eller tillbehör på plats.

Så varför vänta? Ta hem ett stycke historia idag med Facit Privat skrivmaskin!



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 631452473

Visningar 97

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Fascinerande Facit Privat Skrivmaskin!

Pris

1 500 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

194 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?