Beskrivning

Star Wars Spelkort Han Solo. Spelkorten för alla Star Wars fans!

Kan du rädda Han Solo från carbonite? Ta reda på det med Star Wars Han Solo Solitaire från Ridley's Games! I en galax långt, långt borta... reser besättningen på Millennium Falcon till Jabba the Hutt's Palace på planeten Tatooine. Ditt uppdrag är att rädda Han Solo från hans frysblock. För att slutföra ditt uppdrag måste du flytta alla kort från flygbanan till landningsplattorna i stigande ordning! Perfekt för både Han Solo- och Star Wars-fans, och passar för åldrarna 8+, 1-2 spelare och har ett genomsnittligt spel på 20 minuter. Förpackad i en Han Solo kolfryst plåtburk, och kan den tas med på dina uppdrag i hela galaxen. Tryckt på FSC-papper med vegetabiliskt bläck.

International buyers within EU are welcomed but please do not pay a won auction until the cost for shipping has been adjusted.

Samfrakt tillämpas så länge som det gäller auktionsköp inom samma kalendermånad.

Retur:
Du har 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal. Om ångerrätt åberopas ska detta göras inom 14 dagar från det att du har mottagit produkten. Ditt ansvar är att stå för returfrakten SAMT för att returen också skickas spårbart. Om ett auktionsobjekt är skadat i frakten, skicka bild på objektet samt emballage och spara allt tills Styxon kontaktar dig. När Styxon har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om auktionsobjektets kvalitet har påverkats till följd av din hantering kommer ingen återbetalningen att göras.

Returinstruktioner:
Återanvänd om möjligt samma kuvert/kartong och emballaget som auktionsobjektet levererades i. Du ansvarar för att varan emballeras väl. Returer MÅSTE sändas spårbart.

Objektnr 630997311

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:05

STAR WARS spelkort HAN SOLO

Utropspris

|0 Bud

174 kr

Auktionen avslutades utan bud

styxcards

Gävle, Sverige

5.0

styxcards

Verifierad

Toppsäljare

285 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?