Beskrivning

Beskrivning:
Jag har glädjen att erbjuda en extraordinär hockeytröja som är signerad av den legendariska NHL-spelaren Henrik Sedin! Tröjan är elegant inramad och ackompanjeras av ett äkthetscertifikat som bekräftar dess autenticitet.

Henrik Sedin är utan tvekan en av Sveriges mest ikoniska hockeyfigurer genom tiderna, och att äga en tröja med hans signatur är en ära för varje sann hockeyentusiast.

Denna tröja är inte bara ett fantastiskt samlarobjekt utan också en praktfull prydnad för vilket rum som helst, vare sig det är i ditt hem, på kontoret eller i din man cave.

Miss inte chansen att lägga vantarna på denna unika tröja och visa din uppskattning för Henrik Sedins enastående prestationer på isen!

Pris: Vänligen kontakta mig för prisförfrågningar.
Fri frakt

Kontaktinformation:
Om du är intresserad av att förvärva denna signerade NHL-tröja av Henrik Sedin, vänligen kontakta mig via Traderas meddelandefunktion eller ring mig på [0702672536]. Ser fram emot att höra från dig!

Sökord

Retro vintage sport NHL shl mancave inspo dekor ram autograf signering signerad tröja hockeytröja ram inramad signatur autografer memorabilia hockey fotboll sportmemorabilia rea rabatt kändis ikon unik butik trend adidas Reebok Nike original stjärna present

I sedvanlig ordning kan jag tyvärr inte ta ansvar för fraktbolagets hantering.

Objektsnr 631860097

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 16:14

Signerad och Inramad NHL-tröja av Henrik Sedin - Äkthetscertifikat inkluderat!

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Slutar om

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?