Beskrivning

Beskrivning:
Jag säljer en unik och eftertraktad hockeytröja signerad av ingen mindre än NHL-stjärnan Mats Zuccarello! Tröjan är professionellt inramad för att bevara dess autentiska skönhet och kommer med ett äkthetscertifikat för att garantera dess äkthet.

Mats Zuccarello behöver knappast någon introduktion, han är en av Norges främsta hockeyikoner genom tiderna och hans signatur gör denna tröja till ett samlarobjekt för alla hockeyfans.

Tröjan är i utmärkt skick och kommer definitivt att vara en stolt prydnad i vilket rum som helst, vare sig det är i ditt hem, på kontoret eller i din man cave.

Det här är en möjlighet att äga något unikt och speciellt för dig som älskar hockey och beundrar Mats Zuccarellos bedrifter på isen. Missa inte chansen att lägga vantarna på denna fantastiska tröja!

Pris: Vänligen kontakta mig för prisförfrågningar.
Fri frakt

Kontaktinformation:
Om du är intresserad av att förvärva denna fantastiska signerade NHL-tröja av Mats Zuccarello, vänligen kontakta mig via Tradera's meddelandefunktion eller skicka sms på [0702672536]. Jag ser fram emot att höra från dig!

Sökord

Retro vintage sport NHL shl mancave inspo dekor ram autograf signering signerad tröja hockeytröja ram inramad signatur autografer memorabilia hockey fotboll sportmemorabilia rea rabatt kändis ikon unik butik trend adidas Reebok Nike original stjärna present

I sedvanlig ordning kan jag tyvärr inte ta ansvar för fraktbolagets hantering.

Objektsnr 631859477

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 16:09

Signerad och Inramad NHL-tröja av Mats Zuccarello -Äkthetscertifikat inkluderat!

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Slutar om

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?