Beskrivning

Ett antal lådor med bulk. Inga basic lands eller reklam inserts eller tokens, dock en trave art cards och lite inserts med punch out tokens. Många dubbletter, inga dyra kort. 3 lådor med commons & art cards, 1 låda med uncommons & 1 med bulkrares, foils och lite extras + fillers.

Bild 1: Allting staplat.
Bild 2: Allting packat
Bild 3: Commons endast, översta kortet indikerar vilka kort respektive hög innehåller, undantaget minsta högen som är lite blandad. 1 hög är art cards, med och utan signatur.
Bild 4: Unommons,rars & foils, översta kortet indikerar vilka kort respektive hög innehåller, undantaget högen längst ned till vänster som är lite blandad, samt foilhögen längst till höger som är blandad (commons och uncommons) och rare högensom är blandad.
Bild 5: Innehåll i foilhögen.
Bild 6: Rares utspridda, punch out cards, 4 commander livhjul samt ett antal prerelease packs till Arena (6 boosters till kopplat set). Notera att jag säkert har använt flera av dessa, men absolut inte alla. Se det som en bonus om de kan användas då jag själv inte minns hur många som använts eller skänkts. Skulle jag gissa utan att lova så tror jag runt hälften är outnyttjade. Tänk på att man bara kan registrera en prereleasekod per expansion per arena konto.

I princip alla kort är NM/ packfresh inklusive Khans of Tarkir, men givet att det är dussinbulk så det kanske inte spelar så stor roll.

Startbud 3 kr vilket i alla fall täcker traderas avgift så får vi som om någon gillar skräp. Kanske någon pauper cube som behöver fyllas?

Objektnr 631386337

Visningar 452

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 10:27

5 lådor med bulk Commons. Samt uncommons, rares & foils. Magic mtg

Slutpris

|

695 kr

Auktionen är avslutad

IHAVESPOKEN vann auktionen

Retrobility

Spånga, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 589 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?