Beskrivning

Du finder her 1 stk. draft booster pack - til lavpris!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Innistrad: Midnight Hunt er den første af to Innistrad-serier i efteråret 2021, og bliver efterfulgt af Innistrad: Crimson Vow! Innistrad: Midnight Hunt har et fokus på varulve, hvorimod Innistrad: Crimson Vow har et fokus på vampyrer.
  • Ligesom i tidligere Innistrad-serier indeholder Innistrad: Midnight Hunt et væld af Dobbeltsidede kort! Mange af kortene i serien kan transformere sig fra den ene side til den anden, imens nogle enkelt kort har en bagside der kan spilles på en alternativ måde.
    • Et korts mana cost og mana value er altid den værdi der står på forsiden af kortet. Ud over på stacken og på battlefieldet kan et dobbeltsidet kort kun eksistere som den version der er på forsiden af kortet.
  • Innistrad er et plan fyldt med gru og rædsler, og efter mørket falder på er det umuligt at vide sig sikker! Innistrad: Midnight Hunt introducerer Day og Night som tilstande spillet kan være i, og kort med Daybound/Nightbound har 2 sider, og kommer i spil med siden opad der svarer til hvilken tilstand spillet har. Spillet starter uden Day eller Night, og først når nogen får et Daybound væsen i spil eller på anden vis gør det til dag eller nat, begynder man at holde styr på tidens gang. Hvis det er dag, og en tur går uden at den aktive spiller kaster nogen spell, bliver det nat næste tur; hvis det er nat og den aktive spiller kaster 2 eller flere spells, bliver det dag næste tur.
    • I modsætning til mange andre kort er kort med Daybound/Nightbound (som navnet antyder) bundet til om det er dag eller nat - det er derfor ikke muligt at transformere disse kort på andre måder end ved at ændre på tiden på døgnet.
  • Coven er en samling af evner, der giver dig ekstra effekter hvis væsener du kontrollerer har mindst 3 forskellige Power-værdier - eksempelvis hvis du har væsener med Power/Toughness 1/1, 2/3 og 3/3 i spil.
  • Væsener med Disturb kan kastes fra din graveyard for en alternativ cost - og bliver lagt på stacken og på battlefieldet transformeret! Disse er oftest spøgelser af forsiden på kortet, og hvis et væsens gravfred allerede er blevet forstyrret med Disturb, vil det blive exilet hvis det ryger i graveyarden - inklusiv hvis det bliver counteret efter man har forsøgt at kaste det med Disturb.
    • Hvis væsenet på anden vis forlader battlefieldet (fx ved at tage det op på hånden), vender det tilbage til sin forside og kan spilles igen normalt.
  • Flashback vender tilbage! Instants og Sorceries med denne evne kan kastes fra din graveyard for en alternativ cost (men i modsætning til Disturb har disse kort kun 1 side).
  • Investigate vender tilbage i begrænset omfang! Denne mechanic fra Shadows over Innistrad skaber en Clue Token som man kan ofre for 2 generiske mana for at trække et kort.
  • Full-art basic lands med et særligt "Eternal Night"-tema er i alle booster packs! Produkter med mange basic lands (fx Bundles) indeholder dog normale basic lands i stedet (som ikke kan fås i boosters).
  • Decayed er et nyt keyword der primært optræder på Zombie Tokens og andre omvandrende døde der falder let fra hinanden. Et væsen med Decayed kan ikke blokere, og hvis det angriber, skal det ofres i slutningen af combat.

Følgende kort er fra serien:

Objektnr 630725220

Visningar 25

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Innistrad: Midnight Hunt - Draft Booster Pack

Pris

41 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.9

Kelz0r

Företag

88 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?