Beskrivning

Du finder her 1 stk. Set Booster Pack - til lavpris!

Set Boosters er designet med henblik på at give en forbedret oplevelse når pakken skal åbnes! De er ikke lavet for at kunne blive brugt i Limited events såsom Draft eller Sealed - i stedet er der flere foil-kort end normale Draft Boosters, og særlige versioner af kort der normalt ikke optræder i Draft Boosters!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Det er tid til at tage kampen op med Phyrexia! Vi rejser til New Phyrexia - for første gang siden Scars of Mirrodin-blokken - hvor den phyrexianske praetor Elesh Norn planlægger at invadere andre planer for at bringe Phyrexias storhed til resten af multiverset!
  • Poison counters er tilbage! Væsener med Toxic giver 1 eller flere poison counters til modstanderen samtidigt med combat damage. Hvis et væsen får flere instanser af Toxic-evnen, giver den sin totale Toxic-værdi som poison counters. Når en spiller har 10 eller flere Poison counters, taber de spillet!
  • Mange af Phyrexias væsener, mekanismer og sågar lande bruger Oil Counters - enten som resurse eller som forstærkning! Disse kan med fordel forøges med...
  • Proliferate! Denne mechanic vender tilbage - når et kort beder dig om at Proliferate, vælger du et hvilket som helst antal spillere og/eller permanenter der har counters på dem. For hvert af dem, giver du 1 yderligere counter som allerede er der - eksempelvis en Poison counter til en spiller, eller en Oil counter til et permanent.
  • Vejen mod phyresis er grusom, og du kan drage fordel af dette med Corrupted! Denne type af effekt er stærkere end ellers, men kræver at en af dine modstandere har 3 eller flere Poison counters.
  • New Phyrexia som vi kender det har ikke udryddet de sidste rester af Mirrodin. Equipment-kort med evnen For Mirrodin! laver hver især en 2/2 Rebel creature token når de rammer battlefieldet, og equipmentet bliver attached til den token med det samme.
  • Flere af de planeswalkers som er taget til New Phyrexia for at kæmpe er blevet Compleated! Hver af disse indeholder et eller flere phyrexianske manasymboler i deres cost. For hvert af disse symboler du betaler med 2 liv i stedet for 1 farvet mana, ankommer planeswalkeren på battlefieldet med 2 færre loyalty counters.

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektnr 629841719

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Phyrexia: All Will Be One - Set Booster Pack

Pris

80 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.9

Kelz0r

Företag

89 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?