Beskrivning

Du finder her 1 stk. draft booster pack - til lavpris!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Som noget særligt indeholder Draft Booster Packs til serien Unfinity kun 7 Commons, men til gengæld også et Full-Art Space-ic Land, et Sticker Sheet Card, og 2 Attractions!

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Unfinity er en nye Un-serie til Magic, fyldt med flotte full-art basic lands, genoptryke Shocklands, og et vanvittigt væld af kort der er så skøre at de næsten ikke kan trykkes som Magic-kort!
  • Un-serier plejer at indeholde kort med sølvkant som ikke er spilbare i almindelige spil af Magic: The Gathering. Unfinity er dog den første serie med mulighed for kort hvis kant ikke er synlig, så i modsætning til tidligere serier indeholder Unfinity ikke kort med sølvkant. I stedet kan man identificere disse uspilbare kort ved det agern-formede hologram nederst på kortet.
  • Som noget nyt indeholder Unfinity også kort som er lovlige i almindelige Magic-formater! Disse har enten intet hologram eller det sædvanlige ovale hologram nederst på kortet. Mange mechanics som førhen blev betragtet for at være "skøre" er i løbet af de seneste år blevet mere almindelige - eksempelvis at slå med terninger - så kort der udelukkende har sådanne effekter er stadig med i serien, men kan godt spilles i almindelig Magic!
  • Visse kort i serien tillader dig at sætte Stickers på kort, for at give væsener alternativ Power/Toughness, for at tilføje nye abilities, eller for at tilføje noget særligt til navnet eller illustrationen på kortet! Forskellige kort i serien giver dig Tickets, og alle stickers der enten giver ny Power/Toughness eller abilities har en pris i Tickets som skal betales!
  • Attractions er en ny type af Artifact som du har i et særligt Attraction Deck i stedet for dit almindelige deck! Når en effekt lyder "Open an attraction", lægger du det øverste kort fra dit Attraction Deck i spil - hvert Attraction har en Visit-effekt og en række oplyste tal, fra 1-6. I starten af din første Main Phase på fremtidige ture slår du en 6-sidet terning - resultatet på terningeslaget udløser alle Visit-effekter for de af dine Attractions som har samme tal lyst op!
  • Serien indeholder hele to forskellige cycles af full-art basic lands Space-ic Lands! De mere almindelige viser landskaber på fremmede verdener, imens de lidt mere sjældne viser planeter set fra rummet!
  • Mange kort i serien involverer at slå med 6-sidede terninger - vi anbefaler at have et godt antal terninger klar!
  • Serien indeholder derudover mange yderligere sjove, skøre og særlige kort og effekter - såsom effekter der afhænger af det tøj du har på, eller hvor mange gange et givent bogstav optræder på et kort! Nogle kort kræver ligefrem at man beder en person uden for spillet om at afgøre hvilket kort der er mest ligesom et rockband, hvilket væsen der er det grimmeste, eller andet i samme stil!

Følgende kort kan eksempelvis findes i produkter fra serien:

Objektnr 628142564

Visningar 65

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Unfinity - Draft Booster Pack (Magic the Gathering)

Pris

44 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.9

Kelz0r

Företag

91 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?