Beskrivning

HMS Visby – Royal Swedish Navy - datorväska

En ovanlig och sannolikt ganska unik datorväska med dekor av korvetten Visby. Jag anar att den togs fram i samband med att Visbykorvetterna levererades från Karlskronavarvet. Väskan är sannolikt från början av 2000-talet.

Den marinblå datorväskan är på framsidan dekorerad med ett broderat märke av en Visby-korvett. Under korvetten texten VISBY Royal Swedish Navy.

Med väskan följer en avtagbar axelrem. Väskan kan expanderas i tjocklek genom att man öppnar med en dragkedja. Det finns 3 innerfickor med dragkedja samt 2 innerfickor med kardborreband samt ytterligare några små fickor. Vid innerfickorna finns en karbinhake. Väskan stängs med fjädrande lås av plast. Väskan är tillverkad av kraftig väv och innerfickorna av nylonduk.

Visbykorvetterna byggdes på Kockumsvarvet i Karlskrona mellan 2000 och 2009.

De fem Visbykorvetterna utgör den nuvarande stommen av marinens ytstridsfartyg. Smygtekniken (stealth) som ger fartygen dess karaktäristiska utseende är utvecklat för att motståndaren skall få svårare att upptäcka det, oavsett om spaningen sker med hjälp av radar, infraröd teknik (värmestrålning) eller hydroakustik (ljud).

Datorväskan är helt ny och i nyskick – aldrig använd.

Här kommer detaljerna:

Höjd ca 32 cm
Bredd ca 40 cm
Vikt ca 750 gram

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Datorväskan kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 631427116

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 18:09

HMS Visby – Royal Swedish Navy - datorväska

Utropspris

|0 Bud

475 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 800 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?