Beskrivning

HÖSTSOL & DRÖNARHJÄRTA -Lars Wilderäng

2 st Pocket
Som Nya. Inga skavanker eller vikta blad.

Betalning senast 3 dagar efter auktionsslut, såvida ni inte avser att bjuda på flera av mina auktioner och utnyttja samfrakt. Vid samfrakt betalar ni endast för EN frakt.

Undrar du något hör av dig innan du lämnar omdöme. Så snart jag fått köparens omdöme lämnar jag mitt omdöme.

Är något oklart med auktionen/objektet varsko mig för att slippa tråkigheter.

Efter att betalning gjorts ger jag omdöme. Då är vinsten postad och på väg.

Jag använder Traderas vinnarmail, så har ni inte fått något inom 12 timmar efter auktionsslut, vänligen hör av er för info.

Bud är bindande.

Bokbeskrivning: Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.

Bokbeskrivning: Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och för första gången på flera decennier står Sverige utan ögon och öron på marken. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som världsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent?Drönarhjärta är en ny technothriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.

Objektnr 633295193

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 18:48

HÖSTSOL & DRÖNARHJÄRTA -Lars Wilderäng

Slutpris

|

29 kr

Auktionen är avslutad

GulAndBlue vann auktionen

Renberg19

Kalmar, Sverige

5.0

Renberg19

Verifierad

Toppsäljare

1 586 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?