Beskrivning

Volvo jubileum 90 år 1927-2017. Dessa 2 affischer (bl.a översikt på alla volvo modeller under åren), förvaringsbox för infoblad, samt en dvd film om Volvos historia. Medföljde när man samlade på dessa 90 st volvo-bilar från Editions Atlas.

Affischerna / Poster har legat i lådan, och har endast tagits upp i samband med fotograferingen vilket gör dessa i mycket fint skick.

Dvd filmen har setts en gång, och sedan legat i Volvo Collection boxen som också medföljer. I denna kan man också lägga in sina informationsblad om Volvo bilarna, om man har sådana liggandes hemma. Det ni ser på bilderna ingår.

Allt är original från Editions Atlas Collections, i fint skick (se bilder)

Skickas välemballerat med Schenker / DHL / Postnord & givetvis samfrakt vid flera köp, jag ansvarar ej för postens slarv. Alternativt upphämtning i centrala Örebro.

Ta gärna en titt på mina övriga annonser, där finner du diverse fina samlarbilar och titt som tätt en del ovanliga modeller från Editions Atlas:
www.tradera.com/auktioner/speltorget/

Jag har ibland många auktioner som löper ut i samma veva vilket kan leda till att du som köpare kan få vänta ett par dagar innan varan skickas. Jag meddelar och skickar så fort jag kan i mån om tid efter jobbet. Tveka inte att skicka mig ett meddelande vid eventuella frågor!

Lycka till med budgivningen!

Mvh Robert

Objektnr 633641573

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 19:51

Volvo Collection Atlas Div extra material: Affischer + DVD film historia + Boxen

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Slutar om

speltorget

Örebro, Sverige

5.0

speltorget

Verifierad

Toppsäljare

150 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?