Beskrivning

Låt grodan Kermit flytta in hos dig, en ikonisk karaktär från Muppets-familjen! Den här gosiga versionen av Kermit är ett absolut måste för alla fans och samlare. Med sin imponerande längd på inte mindre än 1 meter ger den en god dos av glädje och äventyr till ditt liv.

Den här speciella Kermit-mjukisen släpptes ursprungligen 1993 av ingen mindre än Jim Henson, skaparen av Mupparna och den berömda leksakstillverkaren Applause. Med sitt fint hantverk har de sett till att detta gosedjur liknar den älskade karaktären vi alla känner och älskar i varje detalj.

Denna stora Kermiten är underbart mjuk och gosig. Hans klargröna hud, stora runda ögon och igenkännbara leende gör att han omedelbart känns igen för Muppets-fans i alla åldrar. Oavsett om du är en ivrig samlare som vill utöka din samling eller bara letar efter en lojal följeslagare, kommer denna Kermit-plysch att stjäla ditt hjärta. Han har en ställbar konstruktion som gör att han både kan sitta eller stå (med lite stöd).

Väck Mupparnas magi till liv med denna Kermit-plysch. Han är perfekt för att gosa, leka eller bara placera på din säng eller soffa som en dekorativ artikel. Med sin stora storlek är den ett riktigt blickfång i varje rum.

SAMLAROBJEKT!

Objektsnr 631673835

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 21:01

Mupparna - 1 meter - Grodan Kermit - Samlarobjekt

Utropspris

|0 Bud

2 199 kr

Slutar om

KrimzKramz

Stockholm, Sverige

KrimzKramz

Verifierad

36 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?