Beskrivning

Fullt fungerande. Endast använd ett fåtal gånger.

DJI Osmo Mobile 6 är en stabilisator för smartphones, designad för att förbättra kvaliteten på videor och bilder som tas med mobilen. Det är en fortsättning på DJI:s framgångsrika serie av handhållna gimbal-stabilisatorer, där varje ny version vanligtvis innebär förbättringar i användbarhet, funktionalitet och teknik.

Huvudegenskaper och Specifikationer

  • Stabilisering: Osmo Mobile 6 använder en 3-axlig stabiliseringsteknik som effektivt reducerar skakningar och ger jämn och professionell video, även under rörelse.
  • Design: Osmo Mobile 6 är kompakt och bärbar med en hopfällbar design, vilket gör den lätt att transportera och förvara.
  • ActiveTrack-teknologi: En uppdaterad version av DJI:s ActiveTrack-teknologi gör det möjligt för enheten att automatiskt följa ett objekt, vilket är perfekt för att skapa dynamiska och engagerande videor.
  • Quick Roll: En funktion som gör det möjligt för användare att snabbt växla mellan landskap och porträttläge utan att behöva ta bort telefonen från gimbalen.
  • Statusdisplay: En inbyggd display visar viktig information om gimbalens status och gör det lättare att navigera genom inställningarna.
  • Shooting Modes: Olika fotograferingslägen som panorama, timelapse, och slow motion är tillgängliga för att ge användarna fler kreativa alternativ.
  • Batterilivslängd: Gimbalen har en stark batteriprestanda som stödjer längre inspelningstider.

Användningsområden

DJI Osmo Mobile 6 är idealisk för vloggare, content creators, och fotografi-entusiaster som önskar förbättra sin mobilfotografering och videoproduktion. Det är också användbart i professionella sammanhang där lätt och snabb utrustning krävs, som vid eventfotografering eller snabba nyhetsreportage.

Sammanfattning

Med sin avancerade stabiliseringsteknik och användarvänliga funktioner är DJI Osmo Mobile 6 en kraftfull gimbal som kan transformera din smartphone till ett mycket mer kapabelt verktyg för att skapa högkvalitativa videor och bilder. Det ger användare flexibiliteten att utforska kreativa möjligheter med sina mobiltelefoner på ett sätt som varken är praktiskt eller möjligt med bara handhållen fotografering.

Objektnr 633337226

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 09:13

DJI Osmo Mobile 6

Slutpris

|

1 199 kr

Auktionen är avslutad

MikeNite72 vann auktionen

tedyw

Malmö, Sverige

5.0

Verifierad

45 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?