Beskrivning

Tröttnat på att behöva släpa runt på flera kablar för olika enheter? Leta inte längre! Vi presenterar Toocki 3 i 1 USB-kabel, den ultimata lösningen för dina olika laddningsbehov.

Funktioner:

- 3 i 1 USB-kabel: Denna mångsidiga kabel är utformad för att ladda flera enheter med lätthet. Den stöder micro USB, USB A och Type-C-kontakter, vilket gör den kompatibel med en mängd olika prylar och tillbehör.

- 100W Snabbladdning: Säg adjö till långa laddningstider. Med en maximal strömstyrka på 6A och 100W kan denna kabel hantera kraftfulla enheter, vilket säkerställer att dina prylar laddas snabbt och effektivt.

- Allt-i-ett-design: Slipp röra och förvirring med flera kablar. Denna kabel samlar alla kontakter du behöver i en praktisk förpackning, vilket förenklar din laddningsuppsättning.

- UL-certifierad: Säkerhet är vår prioritet. Var trygg i vetskapen om att denna kabel uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Den är UL-certifierad och garanterar säker användning samt skyddar dina enheter från skador.

Produktparametrar:

- Varumärke: Toocki
- Namn: USB-kabel
- Färg: Grå
- Ström: 6A Max.
- Kärna: Tinned Copper Wire

Med Toocki 3 i 1 USB-kabel kommer du att uppleva bekvämligheten med en enda kabel som täcker alla dina laddningsbehov. Håll dig strömförsedd och organiserad samtidigt som du skyddar dina enheter och håller dem säkra.

Objektnr 633294261

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:37

Toocki 3 i 1 USB-kabel, den ultimata lösningen för dina olika laddningsbehov

Utropspris

|0 Bud

89 kr

Auktionen avslutades utan bud

Ak_Go2

Ljungby , Sverige

5.0

Ak_Go2

Verifierad

Toppsäljare

219 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?