Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 16 maj 14:06

Telefonen är olåst, allt fungerar. Original skärm samt så är batteriet i toppskick. Den är i nyskick då jag enbart har använt den till att optimera elscootrar så för det mesta har den bara legat i en låda som reserv.

Hej! Säljer nu min Samsung då jag övergått till iPhone. Telefonen är i mycket gott skick.

Samsung Galaxy A12 smartphone är en utmärkt kompanjon med en 6,5 tum stor pekskärm och ett kraftfullt batteri på 5000mAh. Tillsammans med en energieffektiv åttakärnig MediaTek Helio P35-processor, erbjuder denna smartphone en balanserad prestanda för alla dina vardagsuppgifter. Tack vare dess fingeravtrycksläsare placerad på sidan, är din data alltid skyddad.

Pekskärm
Enhetens framsida täcks av en rymlig 6,5-tums Infinity-V TFT-pekskärm med en HD+-upplösning på 720x1600 pixlar och en liten droppformad skåra. Tack vare dess storlek passar skärmen perfekt för när du vill titta på innehåll på resande fot.

Kameror
Enheten har en kraftfull kamerauppsättning med fyra kameror och LED-blixt. Huvudsensorn, med en upplösning på 48Mpx och f/2.0 -bländare, åtföljs av en ultravidvinkel-sensor med f/2.2-bländare, en djupsensor på 2Mpx har och en makrokamera på 2Mpx. På framsidan finner du en 8 Mpx-kamera med f/2.2-bländare som är perfekt för selfies.

Prestanda och lagring
Telefonen drivs av ett starkt 5000mAh-batteri och stödjer 15W snabb trådbunden laddning via USB-C. Under huven slår en åttakärnig MediaTek Helio P35-processor på 2,3 GHz med 4 GB RAM. 64 GB intern lagring ger plats för din media och appar. Lagringen kan utökas med ett microSD-kort med en kapacitet på upp till 1 TB (säljs separat).

Säkerhet
För att skydda din data har telefonen fingeravtrycksläsare på sidan och säkerhetsplattformen Samsung Knox.

Fler egenskaper
- 3.5mm ljuduttag
- NFC
- Bluetooth 5.0
- Wi-Fi 4 (802.11n)
- GPS-platstjänster
- Dolby Atmos
- Dubbel nanoSIM-plats

Objektnr 633123209

Visningar 245

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:53

Samsung Galaxy A12

Slutpris

|

488 kr

Auktionen är avslutad

openyoureyes vann auktionen

xarfef

Enköping, Sverige

xarfef

Verifierad

13 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?