Beskrivning

Laddkontakten bör bytas
Annars en superbra och hållbar värsting och ett batteri som räcker minst en vecka även fast du använder den ofta

arbetsminne på 8 GB och lagringsminne på 128 GB.Och om det inte skulle räcka finns plats för ytterligare ett minneskort på upp till 256 GB. Det stora arbetsminnet garanterar att även lite mer avancerade spel flyter på utan problem.

Plats för två SIM-kort
Smått fantastiska S86 EU har plats för dubbla SIM-kort, två Nano-SIM, som alltså kan ha två olika telefonnummer. Praktiskt för de som t ex vill skilja på samtalen i jobb och privatliv. Tydlig indikering med valbar färg för vilket SIM/tel nummer som ringer in. Det stora batteriet klarar utan problem en hel arbetsdag med samtidig passning av bägge numren.

Stor skärm 6,1 tum
6,1" skärm med yttre skydd av Corning Gorilla4© glas som ger ett extra skydd mot repor och skador. Skärmen klarar HD+ Den är också extra ljusstark och kan även styras när den är blöt eller med handskar. Möjlighet att ställa in nattljus som minskar det blå i bilden för bättre avslappning. Manuellt eller automatiskt. För att få bättre kontrast kan ett mörkt tema användas, vit text mot svart. Det finns också ett inbyggt förenklat menysystem med stora ikoner för att förenkla användningen.

Avancerad kamera
Huvudkameran från Samsung består av en trippelkamera med tre separata kameror. 16 + 8 + 2 MP i kamerasystemet garanterar skarpa bilder med bästa upplösning. Ena kameran ger macro ned till 5 cm, andra ger möjlighet att ställa skärpedjup s.k. "bokeh-effekt". Tredje kameran har en vidvinkel på hela 130 grader. AI användes i huvudkameran på 16 MP för att sköta exponeringen. Selfiekameran på framsidan har hela 16 MP. Blixten har 4 LED lampor vilket ger bättre bilder i mörker på kortare avstånd. Dessutom möjlighet att filma i slowmotion, time lapse och skapa GIF-bilder.

Superbatteri Batteriet är på 8500 mAh vilket räcker för upp till en månads passing eller 40 timmars samtal, trots den stora skärmen. Vill man se på streamad video räcker batteriet upp till otroliga 18 timmar i sträck (70% ljusstyrka) Tillsammans med snabbladdning på 24W kommer du här aldrig att stå utan batteri.

Inbyggd Infraröd termometer
Nu med en inbyggd noggrann IR termometer. Olika lägen för att mäta objekt eller feber via pannan. Minne för sparade resultat och växling mellan Celsius och Fahrenheit.

Riktigt hörlursurtag!
Gör det möjligt att använda trådade hörlurar eller enkelt koppla in i bilen eller till en stereo. Urtaget sitter i överkant. Detta urtag är inte vanligt på de senaste mobilerna.

Verktygslåda med användbara appar
Många smarta appar medföljer som vattenpass både horisontellt och vertikalt, kompass, lod med gradvisning, tavelhjälp, höjdmätare,förstoringsglas, ljudstyrkemätare(dB) mfl.

En av marknadens första tripple GPS
S86EU har som en av de första mobiler tre olika navigeringssystem. Det vanliga GPS toppas med Beidou och Gallileo. Genom att kombinera alla dem, kan man nå en noggrannhet på otroliga 2m vid fri sikt. Positioneringen går också betydligt snabbare än tidigare.

FM-radio med snabbval
En ovanlig funktion vi har på alla våra modeller är en riktig FM radio med snabbval och RDS, hörlurar användes som antenn, men för lyssning kan man välja högtalare eller lurar. Det gör att man kan lyssna på radio utan att belasta sitt surfkonto.
Om ett samtal kommer in bryts radion automatiskt, inget behov av separata radiokåpor.

Programmerbar funktionsknapp
Denna knapp kan programmeras att styra i stort sett vad som helst i mobilen som att starta kameran, valfri app, svara eller någon annan funktion. Tre olika funktioner kan startas genom att trycka en gång-två gånger eller lång tryck.

Wifi-samtal
En ny funktion, som gör det möjligt att ringa via wifi när man har sämre täckning, några operatörer kommer nu med stöd för detta.

Ansiktsupplåsning och fingerläsare samtidigt
Ansiktsupplåsning är praktiskt i bra ljus, titta bara in i telefonen så låses den upp. Om den inte hittar ansiktet kan man låsa upp med fingerläsaren på sidan. Dessa två arbetar samtidigt vilket är mycket praktiskt men ovanligt även på de dyraste mobilerna. Fingerläsaren sitter bekvämt på sidan.

Extra stor och kraftig högtalare
Med en effekt på 2W och en stor högtalare med gummimembran blir ljudstyrkan högre än på vanliga mobiler, både ringsignal och lyssningsvolym. Upp till 94 dB ljudstyrka på 5 cm avstånd ger färre missade samtal.

Snabbare processor
Utrustad med en 8-kärnig processor (Mediatek Helio P60, 2GHz) som automatiskt stänger de kärnor som inte behövs, för att spara batteri.

NFC, Near Field Communication
Denna funktion gör det möjligt att använda betalsystem och överföra stora filer snabbt mellan telefoner

Objektsnr 631001274

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 17:29

Doogee S86Pro EU 8gb ram 128gb minne (defekt laddkontakt) värstingen

Utropspris

|0 Bud

1 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Texttv

Huddinge, Sverige

Texttv

Verifierad

3 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?