Beskrivning

Rullskridskor i riktigt snygg design. Kvalitetsvara med bra hjul och kullager, inget sånt rassligt skit som inte går att åka på. Märke Rio Roller - modell Leopard. Nypris ca 1000:-.

Storlek 30,5. Ytterst lite använda så endast mindre bruksslitage. Såg dock när jag fotat att det samlats lite damm/hår kring kullagren/skruvarna, hittade inget verktyg att skruva av hjulen och rengöra så lämnar det åt köparen.

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.

Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.

Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Objektsnr 628182916

Visningar 112

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 19:23

Rullskridskor strl 30, 5 Roller rio leopard roller derby kvalitet nypris 1000 kr

Utropspris

|0 Bud

9 kr

Auktionen avslutades utan bud

iamhell

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 523 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?