Beskrivning

TX DIRECT WASH-IN 1 liter

Rek butikspris: 380 kr

Volym: 1000 ml

(Denna variant är tänkt att sköljas in genom maskin (sköljmedelsfack eller för hand). Finns även iSpray-On variant för att kunna appellera på plagg och utrustning.)
TX Direct Wash-Inär en impregnering/återimpregnering för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning om t.ex. Gore-tex, Dermizax, Sympatex och liknande.

Hela plagget sänks ner i TX Direct Wash-In som belägger varenda liten fiber så att inga områden missas. Microsprickor lagas genom att läckande områden täpps igen av elastiska polymer som ogillar vatten.

TX-Direct lägger en vattenavvisande hinna på yttertyget, vilket är viktigt för att bevara klädesplaggets andningsförmåga i vått väder. Används efter att kläderna har tvättats med Nikwash Tech Wash och efter ca. var fjärde tvätt.

Nikwax TX Direct är vattenbaserade, innehåller inte fluorkarboner och är inte testade på djur.

(Vi rekommenderar att du kombinerer TX Direct Wash-In med Nikwax Tech Wash tvättmedel för vattentäta/ventilerade klädesplagg och utrustning. Effektiv rengöring och impregnering som underhåller och rengör vattentäta kläder och andra textilprodukter, i tvättmaskinen eller för hand. Säljes separat elle roi set av oss. Både Tech Wash & TX Direct Wash-In återupplivar de ursprungliga DWR-egenskaperna (Durable Water Repellency).

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektnr 569698475

Visningar 292

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TX DIRECT WASH-IN 1L, gore-tex impregnering, återimpregnering skalplagg

Pris

349 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 433 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?