Beskrivning

Komplett hemträningsset

Nu har du möjlighet att hålla dig i form genom att träna hemma. Det här hemträningssetet består av flera populära träningsprylar som ger dig möjlighet att göra en massa olika övningar. Med träningsutrustningen kan du träna större delen av kroppen med fokus på ben, rumpa, armar & axlar samt kardio. Produkterna är helt nya och oanvända.

Hemträningssetet består av följande produkter:

1. Tre halkfria motståndsband i olika färger och storlekar som ligger i en svart tygpåse. Banden har tre olika motstånd, ljusgrå för lätt motstånd 15-25 kg, mörkgrå för medium motstånd 25-35 kg och svart för tungt motstånd 25-45kg. Banden är gjorda av polyester, bomull och naturlatex.

2. Motstånds bälte med träningsringar för dina ben, varje ögla har ett motstånd på ca 25-30kg. Bältet är i svart, justerbart från 50,5 cm till 121cm och är gjort av latex, tyg och skumgummi. Perfekt träning för mage, lår och hamstrings. Kan även lindra spänningar och smärta från ryggens diskar och nerver.

3. Elastiskt silikonband i rosa att använda för rumpa, ben armar och överkropp.

4. Svart hopprep av hög slitstark kvalitet, vinyl, med justerbar längd, ergonomiska handtag som är skonsamt för handleder. För att maxa din konditionsträning, bränna fett, och gå ner i vikt.

Säljes i oanvänt skick till ett mycket lågt pris från mitt lager som blev över från min tidigare försäljning på Amazon.se

Produkterna är i nyskick och av god kvalitet. Passa på nu inför 2024 med nya träningsmål i sikte!

Objektnr 631500364

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 14:41

Hemmaträningsset bestående av olika typer motståndsband och hopprep

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

spågumman vann auktionen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?