Beskrivning

Helt nya. Skickas i originalförpackning.

Färg: Pike

BFT JigSkinz är platsöverdrag som du kan använda för att ändra utseende på dina hårdbeten. Dessa "platsskinn" fungerar som en typ av krympslang som man trär över ett drag och doppar i kokande vatten som sedan krymper för att passa ditt bete.

Är ditt favoritbete söndertuggat? Det som aldrig har svikit dig när allt annat inte fungerat. Misströsta inte, nu finns det en smidig lösning som återställer yta och färg – JigSkinz! Fungerar utmärkt till dina hårdbeten som pilkar, jerkbaits, wobblers, poppers m.m. JigSkinz är en cylinder av tunn, stark plastfilm som träs över draget, sänkes ned i kokande vatten och vips så har plasten krympt ihop runt betet och sitter stenhårt - tål även rejält med stryk av gäddtänder. JigSkinz består av krympplast som är färglagt med ett fisklikt färgmönster.

Betalning efter avslutad auktion. Jag postar direkt när betalningen är mottagen. I ett vadderat kuvert. Tyvärr kan jag inte ansvara för postens eventuella misstag. Lycka till med budgivningen! Fixar såklart samfrakt vid köp av fler prylar!

International buyers will have to pay a higher price for shipping.

Objektnr 632817008

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 20:39

BFT Jigskinz Pike Betesbygge Gädda Fixa dina beten!

Slutpris

|

33 kr

Auktionen är avslutad

lelyckan vann auktionen

Nile66

Ekerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

898 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?