Beskrivning

Annonsen avser en slumpmässig vald trumlad aura kvart. Stenarna är naturliga och kan ha olika form och skiftningar. Alla är väldigt fina och i topp kvalite :) Hör av dig om du har några frågor.

Angel Aura Kvarts är en vacker kristall med en glittrande, regnbågsskimrande yta som ger den en nästan övernaturlig aura. Dess namn härrör från den ljusa, angeliska färg som den ibland har, som påminner om den glans som man ofta förknippar med änglar. Denna kristall är också känd som Rainbow Aura Kvarts eller opaliserad Kvarts.

En av de främsta egenskaperna hos Angel Aura Kvarts är dess förmåga att förbättra kommunikationen och känslomässig balans. Den hjälper oss att öppna upp våra chakran, särskilt hjärtchakrat, och att få kontakt med vår inre visdom och vårt högre jag. Dess höga vibrationer hjälper oss att koppla av och att känna oss lugnare och mer harmoniska. Angel Aura Kvarts kan också hjälpa oss att uppleva en känsla av lycka och fred, och att få en klarare kontakt med vår andliga sida. Den är också känd för att ha en stärkande och balanserande effekt på våra auror, och kan hjälpa oss att släppa taget om gamla mönster och tankar som håller oss tillbaka.

Samfraktar alla annonser.

Lycka till med budandet! <3

Objektnr 631671491

Visningar 74

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 20:48

1st Trumlad Sten. Aura kvarts Sten.

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

kitty009 vann auktionen

Simson.00

Göteborg, Sverige

5.0

Simson.00

Verifierad

Toppsäljare

4 107 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?