Beskrivning

Dubbelhängande pärlörhängen i en tydlig, glittrande guldfärg. Guldfärgade blomblad har en silkeslen känsla som flytande (se bild 4). Konstgjorda pärlor, en stor och en liten, kan bäras på olika sätt för olika tillfällen.

Beroende på olika tillfällen kan du bära dem med antingen de större pärlorna framtill, eller med de mindre pärlorna framtill, eller helt enkelt bara de mindre pärlorna med vänliga ryggproppar.

Dessa örhängen är lätta och bekväma att bära. De har en längd på cirka 2.5 cm med en diameter på cirka 1.5 cm för de större pärlorna och 1.2 cm för de mindre pärlorna.

Örhängena är elektropläterade i 18k guld, vilket gör dem motståndskraftiga mot blekning och har nålar gjorda av S925-material (se bild 3) för att minimera risken för allergiska reaktioner.

OBS!
Gulddelen är spegelblank polerad och kan ha oundvikliga repor och gropar, som inte syns på socialt avstånd. Vänligen överväga innan köpet.

Om frakten:
Om du väljer att skicka med frimärke, eftersom det inte går att spåra, kommer du själv att stå för konsekvenserna om försändelsen går förlorad, och du kan INTE dra nytta av fri frakt inom 3 dagar för samma försändelse, dvs samfrakt.
Om du väljer spårbar logistikleverans kommer du att kunna dra nytta av samfrakt.

Objektnr 630706496

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 9 maj 21:18

S925 guldfärg pärlörhängen, dubbelsidiga örhängen

Pris

95 kr
Annonsen är avslutad

mugelle

Malmö, Sverige

5.0

mugelle

Verifierad

30 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?