Beskrivning

Storlek: 4,3*2,8cm, vikt: 6,2 g,material: guldpläterad

Dessa hjärtörhängen är sammansatta av ett ihåligt strasshjärta och ett tredimensionellt hjärta som är moderiktigt och individuellt, som visar temperamentet, ger lite extra kärlek till din outfit.

Den lilla hjärtdubben är inlagd med högkvalitativ strass, bländande och glänsande. de tredimensionella dinglande kärleksörhängena är släta och fylliga, vilket modifierar ansiktsformen och framhäver atmosfären och känslan av lyx.

Ett par örhängen med ett dinglande hjärta på varje sida. så söta och eleganta, hjärtan på varje örhänge representerar kärleken vi känner för våra nära och kära, kärleken vi känner är lika stor som hjärtan vi bär.

Alla våra öronnålar är gjorda av S925 silvernålar, vilket kan minimera allergier och göra det bekvämare och säkrare att bära. Unika kärleksörhängen, kompletterar din outfit.

De är en fantastisk present till din älskade, du kan ge detta hjärtörhängen som en gåva till din fru, flickvän, mamma, dotter, bästis, överraska dem på vanliga eller speciella dagar och låt dem känna din uppriktiga kärlek.

Objektnr 633169113

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 10:31

Tredimensionella hjärtformade örhängen Double Heart Drop Dangle örhängen

Pris

138 kr

semorenia

Guangzhou, Kina

semorenia

Verifierad

2 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?