Beskrivning

Garanterad äkta silver 925 stämplad
storlek -18,8 mm
Ovandel -7 mm

RIKEDOM ? HELHET ? VÄXTKRAFT
Smaragd är en kristall för hjärtat och en symbol för rikedom i alla dess former. Den påminner oss om jordens överflöd, den gröna planeten och att vi behöver vårda stort som smått, allt från oss själva till att värna om helheten. Smaragdens djupt strålande och gröna kraft bär ett budskap om harmoni, växtkraft och visdom. Den hjälper oss att känna tacksamhet och vördnad inför livets storhet.

Smaragden framträder som en källa till tröst för hjärtat och står som en lysande symbol för rikedom i alla dess aspekter. Denna ädelsten påkallar en stark påminnelse om jordens överflödande skönhet och den gröna planetens livgivande natur. Den inspirerar till en djup omsorg och vård av allt från det personliga till det globala, från enskilda individer till hela ekosystem. Med sin intensiva och livfulla gröna färg, utstrålar smaragden en budskap om harmoni, växtkraft och djup visdom. Den guidar oss mot en känsla av tacksamhet och en djup vördnad för livets storhet och mångfald, och påminner oss om vikten av att vårda och uppskatta vår värld i alla dess former.

PORTOFRITT VID KÖP NU !

Om Du inte skulle vara nöjd med varan har Du returrätt !!!!Ersättningen för era frakt ersätts tyvärr inte . Ni står även för returfrakten.

Samfraktar givetvis gärna om du vinner fler auktioner inom 7 dagar.
Se mina övriga auktioner också !!!

Objektsnr 631277783

Visningar 81

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 20:24

Unik SMARAGD silver 925. ring

Ledande bud

|

55 kr

Slutar om

bajlo2000

Malmö, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

5 152 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?