Beskrivning

Jet International Rainbow Orgone hänge 6,35 cm ca. Ädelsten chakra balansering kärlek gåva helande energi framsteg välstånd
Jet regnbåge orgone hänge 6,3 cm ca. Chakra balanserande EMF skydd kärlek gåva helande energi framsteg välstånd. Detta är ett underbart konstverk som ger massor av styrka, kraft, mental fred, spådom till den som bär den. Observera att eftersom alla våra produkter är handgjorda och snidade finns det en liten avvikelse i storlek, form, färg, ser ut jämfört med bilden som visas här; men de helande kvaliteterna och metafysiska egenskaperna är utmärkta Bilden är bara en referens.
Handgjord produkt – mindre avvikelser tillämpliga jämfört med bilden som visar; men läkande egenskaper är utmärkta Varje stenfärg representerar kroppschakran i regnbågsform. Orgone kräver inte tro eller medveten uppmärksamhet för att kunna fungera. Detta är inte en religion, en kulta, eller en produkt av desinformation - det fungerar! Detta har ingenting överhuvudtaget att göra med den "new age-rörelsen".
Hängsmycken i chakra orgone Energy Reiki är gjorda av naturliga kristaller och jordmetaller i harts. Efter många års forskning upptäckte Reich processen med cancercellsbildning i kroppen från vad som en gång var frisk vävnad: Vävnaden blir först försvagad från energistagnation och celler bryts snabbt ner i små blåsor eller bioner som klumpar ihop och runt vilka ett membran bildar. .
Det ger också skydd mot skadliga EMF strålar. I dagens moderna värld bombarderas vi alltid med dessa onaturliga skadliga joner i luften. Om du tar en jontestare till naturen har vi sett att läsningen alltid kommer ut som negativ. Helande negativa joner är den som ursprungligen hade för oss. Nu med orgon, har vi möjlighet att förvandla vår miljö till ett naturligt tillstånd. Varje stad och handgjort hem borde ha en.
Det har varit erfarenheten hos många kembuster-entusiaster att den utbredda användningen av digitala cellulära kommunikationstorn över de befolkade områdena i världen under de senaste åren har skapat en tjock filt av DOR/negativ energi som mättar våra hem och samhällen, främjar torka, negativitet, rädsla etc. och som avsevärt hindrar kembusteranvändning (bland många andra skadliga effekter s)."
Betalning senast 3 dagar efter vinnande bud. Djur & Rökfritt hem. Finns i Stenstorp.

Objektsnr 631584156

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 22:05

Ett halsband Rainbow Orgone hänge

Utropspris

|0 Bud

139 kr

Slutar om

Jonas_7209

Stenstorp, Sverige

5.0

Jonas_7209

Verifierad

Toppsäljare

775 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?