Beskrivning

Litografi av Thomas Walldén - 52x45 cm - Nr 4/280

Thomas Walldén, känd för sin förmåga att föreviga vackra och realistiska scener, har skapat en mästerlig litografi som fångar skönheten i ett hus vid strandkanten. Med sina dimensioner på 52x45 cm och en begränsad upplaga på Nr 4/280, är detta konstverk en exklusiv inblick i Walldéns konstnärliga värld.

I denna litografi får vi njuta av en realistisk scen där ett charmigt hus står i en idyllisk strandkantsmiljö. Walldéns precision och förmåga att fånga ljus, skuggor och detaljer gör det möjligt för oss att känna atmosfären och skönheten i platsen. Varje penseldrag verkar andas liv i byggnaden och dess omgivning.

Bladet är inte bara ett konstverk; det är en inbjudan till en plats där tid och stress försvinner, och man kan förlora sig i det vackra landskapet. Detta konstverk kommer att vara en fröjd för dina sinnen och en påminnelse om vikten av att sakta ner och uppskatta skönheten i vardagen. Thomas Walldéns konst är en hyllning till naturen och dess förmåga att skapa harmoni, och detta konstverk är en del av den berättelsen.

Objektnr 607511529

Visningar 170

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Litografi av Thomas Walldén. 52x45 cm nr 4/280

Pris

685 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?