Beskrivning

Spännande parti med 36 antika sedlar från ett dödsbo!

Detta orörda parti består av spännande antika och äldre sedlar i storlekarna ca. 15 x 10 cm. Sedlarna kommer från flera olika länder och är i bra och trevligt samlarskick. De är utgivna efter 1920-talet och deras skick varierar från UNC (Uncirculated) till cirkulerade sedlar. De flesta sedlarna är dock i fint samlarskick, vilket gör dem till attraktiva objekt för samlare.

Även om jag inte är en expert på värderingar, kan det finnas guldklimpar bland dessa sedlar. Det är möjligt att det finns dyrare och sällsyntare sedlar med högt samlarvärde i detta parti. Se bilder för att få en bättre uppfattning.

OBS! GRATIS FRAKT! Jag bjuder på fraktkostnaden med frimärke och frankerad frakt via PostNord. Om du önskar en sökbar frakt med PostNord tillkommer en fraktkostnad på 51 kr.

Lycka till med din auktion och observera att aktionstid endast är 3 dagar så låt traderas automatiska budgivare bjuda upp till det pris du önskar betala!

Då partiet kommer från dödsbo, samt att jag inte är en expert på värderingar, kan det finnas guldklimpar med dyrare och sällsyntare sedlar med högt samlarvärde, då det är finare och exklusivare samlarobjekt i detta dödsbo. Se bilder.

OBS! GRATIS FRAKT! Jag bjuder på fraktkostnad med frimärke och frankerad frakt med postnord.
Önskas du försändelse med online sökbart med postnord, så tillkommer fraktkostnad 51kr.

Objektnr 632916206

Visningar 308

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 22:42

Spännande parti 36 stycken antika sedlar från dödsbo både ovanliga & sällsynta

Slutpris

|

252 kr

Auktionen är avslutad

Jamy504 vann auktionen

utgplus

Njurunda, Sverige

5.0

utgplus

Verifierad

Toppsäljare

820 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?