Beskrivning

eTiger LED: Verlichting met ingebouwde luidsprekers NIEUW

Luisteren naar uw favoriete muziek terwijl u de verlichting in uw interieur aanpast, is nu mogelijk met Cosmic LED 01 van eTIGER! U kunt tegelijkertijd muziek afspelen en aangepaste verlichting bedienen met behulp van de afstandsbediening, vanaf elk Bluetooth-apparaat (smartphones, tablets, enz.).

Dit luidsprekerlampje zal iedereen verbazen!
Met Cosmic LED ontwikkeld door eTIGER, de Smart Home specialist, kunt u nu uw omgeving verrassen door hen te laten vinden waar het geluid vandaan komt...

Dit luidsprekerlampje verlicht uw kamer met zijn 3 niveaus van lichtintensiteit en speelt tegelijkertijd het geluid van elk apparaat via Bluetooth af.

Cosmic LED werkt met Bluetooth 4.0-technologie. Hierdoor kunt u eenvoudig uw muziek veranderen tijdens het koken of het bedienen van uw gasten, tot op 30 meter afstand. Technisch gezien is dit een 11W RMS speaker in de Cosmic LED 01. Het LED-licht is op 7,6W, wat betekent dat de lichtintensiteit van de Cosmic LED hetzelfde is als een traditionele 60W-lamp.

Tot slot is het ontwerp van deze unieke luidsprekerlamp zorgvuldig bestudeerd, zodat de Cosmic LED in elk interieur past. Het wordt afzonderlijk verkocht, inclusief de accessoires: B22-adapter, E14-adapter (smartphone niet inbegrepen).

Kenmerken
Luidsprekervermogen: 11W RMS
LED Power (E27): 7.6W LED (60W standaard equivalent)Inbegrepen: 1 afstandsbediening, 1 B22
Met 2 adapters waaronder 1 B22 en 1 E14
Afmetingen: (Ø) : 8.5 cm, (H)

: 15 cm

Objektsnr 631571182

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 21:03

eTiger LED: Belysning med inbyggda högtalare NYHET

Utropspris

|0 Bud

449 kr

Slutar om

JustMeVic

Nykroppa, Sverige

4.9

Verifierad

63 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?